Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Norwich sviker inte igen – KANONODDS på två olika spel

Efter Norwich förlust mot Preston, nu får Bolton bita i det sura äpplet.

Som man brukar säga, – skam den som ger sig och så gäller även i mitt fall! Inför lördagens drabbningar, så kommer här två rekar med laget som tidigare gått så fel att öronen vikt sig och det blivit dubbelseende. Men jag ger mig inte, nu i helgen ger jag mig på spöket som gav mig en käftasmäll i tisdags. Jag tror Norwich springer in som vinnare i lördagens bortamöte mot Bolton. Ett Norwich som krossade mina drömmar om fina pengar, när man senast blev helt pulveriserade av Preston på bortaplan. 

Jag kommer spela både en rak singel, men också ett Asienspel, alltså lite livrem och hängslen till högre odds, jag vill ha upp oddsen och jag tror starkt på att Asien spelet är till sin fördel. Då det är ett Asien spel inblandat kommer spelen läggas på Bet365, som för tillfälligt har de bästa alternativen för just Asien spel enligt mitt tycke.. Det finns också bra möjlighet på Bet365 att stänga spelen, vilket är till stor fördel.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande
Gå till kampanjen

BOLTON – NORWICH

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Macron Stadium (Bolton) / Spelstopp: 16/2 kl 16,00 / Spel: 2:a  / Odds: 1,70 / Spelbolag: Bet365.
Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Macron Stadium (Bolton) / Spelstopp: 16/2 kl 16,00 / Spel: 2:a Norwich Asien – 1 mål ( pengarna tillbaka vid endast en ett måls vinst )  / Odds: 2,10 / Spelbolag: Bet365.

SPELMOTIVERING:

Norwich fallerade fullständigt under tisdagen borta mot Preston, efter två snabba mål av Preston, där det andra målet var på straff, fick Norwich chansen att komma ikapp. I minut 33 fick också Norwich en straff, den missade man och efter denna ödesdigra miss så var matchen i stort sett över. Nu blev det plötsligt Leeds som tog hand om serieledningen och Norwich får börja jaga igen. Samtidigt har man bakom sig ett fruktansvärt formstarkt lag i Sheffield U, som nu bara har två poäng upp till Norwich. Lördagens match är med detta sagt otroligt viktig. Norwich har inte råd med fler förluster, och när man nu går ut på Macron Stadium, måste det bli tre poäng, allt annat är under all kritik. Formen för laget är givetvis fortfarande bra trots förlusten senast ( se all behövlig statistik nedan ) och Pukki gjorde mål som vanligt i förlusten mot Preston (3-1). När man nu möter ett desperat sprattlande Bolton, kommer man vara mer vaksam än man var mot formstarka Preston.

Bolton, sprattlar på och i senaste omgången så överraskade man verkligen med att ta alla tre poängen borta mot hemmastarka Birmingham (0-1). Tre poäng som var nödvändiga för att man ska kunna ha möjlighet att ta sig över det röda strecket som betyder degradering. Nu har man tre poäng upp till Reading som ligger och får andas morgondagens luft några omgångar till. Men med oroligt dålig målskillnad så kan man säga att det är fyra poäng upp luften över strecket, dessutom har man Rotterham framför sig som också ska passeras innan man är där. Att man nu åker på en match mot Norwich direkt efter att de förlorade, kan inte ses som något positivt och att man får hemmaplan i denna match, ser jag inte som någon direkt fördel. Norwich kommer att köra över Bolton och ta tre poäng i jakten på de åtråvärda platserna till PL. Att det skiljer hela 34 poäng och att Norwich har Pukki i storform tycker jag är motivering nog för att det kommer bli en seger för bortalaget. 

 • VARNING FÖR!

Jag går ut kaxigt, jag ser ingen varning i denna match, att Norwich inte ska vinna ser jag som omöjligt. Jag sticker ut hakan och säger att detta är en match till maxinsats på enkla tvåan. Dessutom spelet på Asien -1 gör att det kommer tillbaka pengar om de inte vinner med mer än ett mål.

BOLTON; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Birmingham 0-1 Bolton
 • 56% Bollinnehav 44%’
 • 13 Målchanser 6
 • 3 Skott på mål 2
 • 7 Skott utanför mål 4
 • 3 Hörnor 4
 • 0 Offsides 2
 • 1 Målvaktsräddningar 3
 • 10 Regelbrott 14
 • 1 Gula kort 2
 • 412 Passningar totalt 316
 • 283 Lyckade passningar 200

BOLTON; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 4-6

NORWICH; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Preston 3-1 Norwich
 • 39% Bollinnehav 61%
 • 11 Målchanser 22
 • 4 Skott på mål 10
 • 6 Skott utanför mål 6
 • 3 Hörnor 8
 • 1 Offsides 1
 • 9 Målvaktsräddningar 1
 • 13 Regelbrott 13
 • 3 Gula kort 2
 • 326 Passningar totalt 494
 • 224 Lyckade passningar 385

NORWICH; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 7-6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • BOLTON: Magennis 4 mål 0 assist.
 • NORWICH: Pukki 21 mål och 6 assist.

SKADELÄGET:

 • Bolton: Borta helt; Wildschut (vristskada) Frågetecken för; Connell ( vadskada), Williams ( lårskada).
 • Norwich: Borta helt; Morris (vristskada), Thompson ( knäskada), Vrancic (knäskada) Frågetecken för; Klose (knäskada), Leitner (vristskada)

SPELFÖRSLAGET:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Macron Stadium (Bolton) / Spelstopp: 16/2 kl 16,00 / Spel: 2:a  / Odds: 1,70 / Spelbolag: Betfair.
Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Macron Stadium (Bolton) / Spelstopp: 16/2 kl 16,00 / Spel: 2:a Norwich Asien – 1 mål ( pengarna tillbaka vid endast en ett måls vinst )  / Odds: 2,10 / Spelbolag: Betfair.

Alla nya kunder på Bet365 får 100% på sin insättning upp till 1000 kronor. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.
Gå till kampanjen

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *