fbpx
Connect with us

SPELTIPS 16/9 Inför Halmstad – Umeå: Svår match mot bra bortalag!

Publicerad

on

Halmstad måste vinna när ett av seriens bästa defensiva lag Umeå kommer på besök. Samtidigt som man måste se upp med farliga kontringar från laget från norr. En utmärkt gräsmatta lär gynna  hemmalaget i denna match.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

 

Spelanalysen:

Halmstad är en stark kandidat till att kliva upp i allsvenskan 2021. Laget har börjat komma igång efter att man hade en dålig inledning av säsongen. Fortfarande övertygar man inte i alla matcher och nonchalansen mot sämre lag går emot mitt tycka att de är riktigt stabila. Man förlorade mot Degerfors för två omgångar sedan med klara 1-4 på hemmaplan, ska dock sägas att man omgången innan slog samma lag med 0-2 borta. Senast avverkade man utan problem AFC Eskilstuna med 0-3 på bortaplan, men AFC är sämst i serien och hade släppt in hela 33 mål innan matchen. Defensivt är man riktig bra med endast 12 insläppta och då kom 4 mot Degerfors. Offensivt har man gjort 27 mål och det är inte bra om man jämför med Degerfors som gjort 37 mål. Just nu har man direktplatsen till allsvenskan, men det är lag som jagar och det går inte att gå ut och tro att man vinner med att ställa ut skorna i matcherna – Umeå som är nykomling gör det förvånansvärt bra, med en låg budget ligger man på en kvalplats. Med 17 inspelade poäng har man 5 poäng tillgodo till Ljungskile som ligger under strecket. På de fem senaste matcherna har man faktiskt bara en förlust, 3 kryss och 1 vinst. Man går in med stärkt självförtroende i matchen då man senast spelade 0-0 borta mot Dalkurd. Umeå är äckligt bra defensivt, laget har bara släppt in 19 mål, med det är man tredje bäst i serien tillsammans med Öster och Akropolis, det är bara Degerfors och Halmstad som är bättre än dessa tre lag. Det offensiva är den svaga biten, här har det bara blivit 16 gjorda. Det håller inte i längden att bara parkera utanför eget straffområde och hoppas på att motståndarna ska göra misstag. Blir det mål bakåt måste man framåt och då är det inte lätt att ställa om.

Matchbilden:

Kommer bli ett attackerande Halmstad som inte vill släppa sin direktplats mot ett hårt jobbande och kontrande Umeå som ska försöka ta med sig åtminstone en poäng upp till Umeå. Detta ska inte lyckas om Halmstad har bestämt sig att gå för fullt. Matchen spelas på gräs, vilket kommer ställa till det ytterligare för Umeå laget som är van vid en lappad konstgräsplan från om inte sekelskiftet så inte långt därifrån. Halmstad har bättre spelare på alla positioner och ska vinna denna match, men det gäller att få hål på det defensivt hårt jobbande Umeå. När och om man får det kan det rinna iväg för hemmalaget och en seger med mer än ett mål är att vänta. ”Vår” matchen slutade med 0-1 seger för Halmstad uppe i Umeå.

Spelet:

Jag lirar två singelspel i denna match. HBK vill inte släppa taget om den allsvenska platsen och det ska skilja tovor mellan lagen både på och utanför planen, Insatsen blir därefter
✅ Halmstad 2:a till 1,58, insats 800 kronor
✅ Halmstad 2:a Asien -1 till 1.95, insats 800 kronor
✅ Spelen lägger jag på 888 sport
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen