fbpx
Connect with us

Speltips 4/2 Inför Belenenses – FC Porto: Klar seger!

Publicerad

on

Liverpool spelade bort alla chanser att vinna PL igår och det är bara inse att laget inte längre spelar den fotbollen som man tidigare gjort – eller rättare sagt man är helt sönderlästa och Klopp har inte kommit in med något nytt som kan förändra matchbilden mot lag som är sämre. Inte heller har man det flyt man haft under de två föregående säsongerna där man fick ett mål i slutminuterna eller en straff med sig som avgjorde matcherna. Lagets spela i sidled och bakåt och trampar på bollen som det vore en futsal match. Liverpool har gått från underhållande till dö trista på en säsong.

Idag torsdag sämre utbud i fotboll, så jag hoppas vi får in lite sköna tips från våra ishockey killar både från SHL och nattens NHL. Jag hittar dock ett fint spel i Portugal som ett singelspel och ett Asien spel i detta rek.

”När vi kör. så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ SPELET:
Det är botten mot toppen i denna match. Belenenses är på en 14:e plats i tabellen med 15 inspelade poäng. Just nu är klubben bara en poäng ifrån kvalplats där Famalicao placerar sig. Belenenses kommer till torsdagen med två raka förluster i bagaget och noll gjorda mål framåt. Nu ska påpekas att detta är seriens näst bästa lag defensivt, man har bara släppt in 14 bollar på fjorton matcher, men man har också bara gjort åtta.
Porto som vann ligan förra året och som har en extremt bra trupp är just nu på en andraplats i tabellen med 38 poäng 39-17 i mål. Porto är fyra poäng bakom serieledarna Sporting som lite överraskande leder. Porto har vunnit nio av de tio senaste ligamatcher och man har gjort flest mål i hela ligan än så länge på de 16 ligamatcher man spelat. Här råder det klasskillnad i det offensiva spelet och kan bara Porto få hål på det svåra defensiva spel Belenenses visar upp så ska Porto inte tappa en säker trea på pappret. Poängtapp här ska i så fall bara bero på total underskattning. En mindre insats spelas också på ett Asien spel, trots bra defensiv för Belenenses.

👉 FC Porto seger / Odds 1.45 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 FC Porto seger Asien -1.5 mål / Odds 2.15 / Spelvärde 3 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen