fbpx
Connect with us

Speltips 4/2: Sjölands torsdagsdubbel till 3 ggr pengarna!

Publicerad

on

Dåligt utbud ikväll men undertecknad hittar trots det en spelvärd dubbel där Bröndby gör sig spelklara för omstarten i Superliga efter uppehållet, nu med en svår bortamatch. Dubbeln spelas med Porto, matchen som sedan tidigare finns på panelen.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ FC NORDSJAELLAND – BRÖNDBY / AVSPARK 20.00
Bröndby placerar sig för tillfället på en fin andraplats bakom de danska suveräna ligamästarna från förra året och CL deltagande Midtjylland. Man är i alla högsta grader med om att utmana om årets titel när man har samma poäng som mästarna, men det är jämt och det är många som vill gå in i mästerskapsslutspelet som vinnare av serien. Midtjylland 27 poäng, Bröndby 27 poäng, Randers 25 poäng, Aarhus 25 poäng, FC Köpenhamn 23 poäng och Söderjyske 21 poäng är de som just nu har plats i mästerskapsserien. Nu ska det spelas tretton omgångar till så det går snabbt att tappa om man inte vinner sina matcher. Bröndby har verkligen inte imponerat i de träningsmatcher som man spelat under 2021, bara en seger och ett kryss på de fyra man lirat och 5-5 i mål. Detta bara mot lag från sämre serie. I Serien har man 26-19 i mål.
FC Nordsjaelland har inte varit bra första halvan av säsongen. Om man inte lyfter sig rejält med ett bättre spel kan man få spela i nedflyttningsgruppen och det är man alldeles för bra för. Nu har man en åttonde plats och faktiskt fina 22-19 i mål men bara sexton poäng. Man har verkligen imponerat i träningsmatcherna inför omstarten med fyra segrar och fina 14-4 i mål, dock bara mot lag i en serie under Superligan som Bröndby.

✅ SPELET:
Bröndby har visat sig riktigt bra under hösten och hade också en serieledning innan man förlorade tre matcher i rad och var i en svacka. Denna kom man över innan uppehållet och nu blir det full fart igen. Trots ett dåligt facit i träningsmatcherna för Bröndby så håller jag Bröndby som vinnare. Jag anser att spelet är riktigt bra och absolut spelvärt till dubbla pengarna och i en dubbel med Porto är vi uppe i över 3 gånger pengarna. Inget Maxbet då det är omstart av Superligan, men en singel och en dubbel som absolut är spelvärd.

✅ SINGELN:
👉Spel: Bröndby seger / Odds 2,34.
👉Spelvärde: 3 av 5

✅ SJÖLANDS TORSDAGSDUBBEL:
👉 Bröndby seger & Porto seger / Odds 3.40
👉 Spelvärde: 3 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen