fbpx
Connect with us

Speltips 5/2: Inför fredagen blir det tysk fotboll !

Publicerad

on

Bröndby vann igår och singeln satt. Porto var spelmässigt helt överlägsna men spelade bara kryss i min dubbel så där blev det rött. En VAR situation var ännu en gång emot spelet, vilket inte är något att längre förundras över och inget att diskutera, men att man inte tar till VAR i en solklar straffsituation gör fotbollen med svårbedömd än tidigare. Fredagen bjuder inte på många matcher med bra spel, men hittar några singlar som liras.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ AUE – HAMBURGER SV: / AVSPARK 18.30
Hamburger får jobba hårt för sina segrar, men man fortsätter vinna och leder serien med 43-22 och 40 poäng. Ingen förlust i serien sedan 5 december. På nio senaste matcher i serien har det blivit sju segrar och två kryss, senast slog man Paderborn hemma (3-1). Man jagas just nu av Bochum 36 poäng, Kiel 36 poäng och Fürth 35 poäng. Om man inte får en dipp som man hade mellan omgång 6-10 där det blev två kryss och tre förluster så kommer man ta klivet upp i år. Alla lag förlorar, det gäller att inte förlora eller kryssa flera i rad som man gjorde tidigare. Aue är inte dåliga 27-25 och 28 poäng är en åttondeplats. De fem senaste i serien har blivit två segrar och tre förluster med 4-9 i mål. Senast förlorade man mot topplaget Fürth borta (3-0). Nu möter man ett ännu tuffare motstånd, men har en liten fördel av hemmaplan. Jag anser dock att detta inte räcker utan lägger ett spel på Hamburger som verkligen ser bra ut i årets upplaga. Med gamle Simon Terodde längst fram med hela 17 mål så ska det bli en ny trea ikväll. Det gäller dock att Hamburger ser upp med Kruger och Testroet i Aue som bägge har gjort 9 mål och 6 assist var.

Spel: Hamburger seger / Odds 1.75.
Spelvärde: 4 av 5

⚽ HERTHA BERLIN – BAYERN MÜNCHEN: / AVSPARK 20.00.
Att BM ska förlora matchen håller jag som helt uteslutande oavsett hur man roterar i elvan. Givetvis ett Maxbet på spelet och solklara pengar ska självklart bara trilla in. Men ett stentråkigt spel, så därför även ett Asien spel som ger bättre utdelning och som verkligen är spelbart då Hertha Berlin som egentligen är ett bättre lag än den femtonde plats man placerar sig på verkligen underpresterar match efter match. Vi vet alla hur bra BM är när de kommer igång, även om de ibland svajar i defensiven så är det ju stor skillnad mellan lagen. BM har 57-26 i mål medan HB har 25-35. Dessutom har Berlin laget sämst form i hela serien med 2-11 och 1 poäng på de fem senaste. BM har tagit 12 av 15 poäng och har 15-5 i mål. Pang, smack , bom, denna tar BM med minst två bollar.

Spel 1: Bayern München seger / Odds 1.36
Spelvärde: 5 av 5

Spel 2: Bayern München Asien -1 seger / Odds 1.78
Spelvärde: 5 av 5.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen