fbpx
Connect with us

Speltips 6/2 inför lördagen: Tre ess i rockärmen.

Publicerad

on

Ett härligt utbud under lördagen. Här kommer ett par riktigt fina matcher med bra odds som jag kommer spela där även något Maxbet kommer att slinka med.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ COVENTRY – WATFORD / AVSPARK 13.30.
Watford var helt utspelade i veckan och undertecknad förlorade en slant på att QPR vann med 1-2. Nu möter man nykomlingen Coventry som gör det riktigt bra med en artonde plats, 26-37 i mål och 30 poäng. Formen är nästan lika bra som dagens motstånd då man har 7 poäng 6-7 i mål på de fem senaste. Watford med en riktigt bra trupp spelar för tillfälligt taffligt och en urusel fotboll, där formen är 6-3 och 10 poäng på de fem senaste. Man tappar till topplagen och måste nu vinna. Watford är inte bättre än femma i tabellen med 47 poäng och 31-20 i mål, detta är katastrof med en sådant bra trupp som man förfogar över. Mot QPR var man utspelade i över 70 minuter och trots en ledning med 1-0 på straff så var det bara en väntan på att QPR skulle kvittera. Att QPR sen vann var lite mer av en överraskning då Watford vid 1-1 tog över och försökte spela fotboll.

✅ SPELET:
Det var tredje gången ett spel på Watford gick fel för undertecknad, men jag ger mig inte och anser nu att man studsar tillbaka och höjer nivån rejält i denna match trots bortaplan och trots att man kanske har seriens sämsta vänsterback i Ngakia, alla fall mot QPR där han käkade pölsa vid bägge målen. Watford är bäst i serien på hemmaplan men det var ju meningslöst statistik senast. Nu är man riktigt, riktigt dåliga borta med enbart 15 poäng på 13 matcher och 7-9 i mål!!!!! Trots det väljer jag spel på Watford som i grunden är bättre och ska vinna. Oddset är riktigt bra och spelet liras på att man inte kan göra en till så medioker insats som senast om man vill vara med om platserna till PL Tänk på att i omgång elva möttes man och då vann Watford hemma med 3-2.

👉 Watford seger / Odds 2.10 / Spelvärde 4 av 5.

✅ BURTON – HULL / AVSPARK 16.00.
Här kommer lördagens första Maxbet och vilket fint odds vi bjuds på när suveräna serieledarna Hull möter seriens sämsta lag i Burton. Ett Burton som tagit 16 poäng och har 29-51 i mål, man läcker som ett kinesiskt laboratorium i Wuhan och det ser inte ut att finnas något stopp på denna läcka. Tre poäng och 6-15 på de fem senaste – här har man inget att hämta. Hull leder serien men jagas av Lincoln, Doncaster, Portsmouth, Peterborough, Sunderland och Accrington, där det är som mest åtta poäng upp till serieledning. Detta är en mycket viktig match som man inte får tappa poäng i.

✅ SPELET:
Jag kan inte se att Hull ska tappa denna match man är alldeles för bra och Burton är alldeles för dåliga. Oddset är riktigt bra och det spelas också ett Asien spel i matchen. Absolut ett Maxbet

👉 Hull seger / Odds 1.74 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Hull seger Asien -1 / Odds 2.35 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ FUNLABRADA – ALMERIA / AVSPARK 20.30
Almeria utmanar de två topparna Mallorca etta med 48 poäng och Espanyol tvåa med 45 poäng. Själv placerar de sig på en tredje plats med 45 poäng och 33-18 i mål. På de fem senaste har man tagit tio poäng och 12-7 i mål. Vill man fortsätta utmana så måste man börja täppa till bakåt och stänga dörren bakåt annars så kommer det inte vara någon direktplats till högsta ligan. Fuenlabrada ligger på en trettonde plats med 29 poäng och 23-24 i mål. Absolut bra defensiv men sämre framåt. Formen är 6 poäng och 5-5 i de fem senaste. Hemma har man bara tagit 13 poäng på elva spelade matcher men har 7-7 i mål. Almeria är näst bäst i serien på bortaplan med 21 poäng och 13-9 i mål på tio spelade matcher.

✅ SPELET:
Detta är en måste match för Almeria om man ska hänga med de två andra där uppe Nu ,möter man men ett lag som verkligen spelar tätt så det gäller att få håll på hemmalaget. När man väl får det så kan det bli flera mål framåt. Här avgör Almeria för att man är ett bättre lag både i tabell och i form. Oddset är äckligt bra i denna match. Det är bara att suga på karamellen innan man gör sin värdering i inför spelet i denna match.

👉 Almeria seger / Odds 2.50 / Spelvärde 4 av 5
👉 Almeria seger Asien -1 / Odds 4.25 / Spelvärde 4 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen