fbpx
Connect with us

Speltips 7/2: Söndagdubbeln med danskt på agendan!

Publicerad

on

Jag följer upp veckans fina premiärspel i danska Superligan med att fortsätta spelen under söndagen från samma liga, lägg till spel från är Frankrike och vi har fyra singelspel och två dubblar i dagens söndags spel från undertecknad.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ HORSENS – FC KÖPENHAMN / AVSPARK 16.00
Horsens började vårsäsongen med en solklar förlust borta mot Randers (3-0) och man är allt jämt sist i serien. FC Köpenhamn möte Ålborg i samma omgång och låg under med 2-0 i halvlek. Man kom sen in som ett nytt lag i andra och vände matchen till en seger på bortaplan (2-3). Nu visade Köpenhamn varför man är ett lag som inte ska räknas bort och i denna match möter man ett mycket sämre lag än Ålborg som jagar slutspelsplats. Här kan jag bara spela Köpenhamn som vinnare och jag lägger också på ett Asien spel i matchen då jag anser att man ska kunna vinna med mer än en boll om man bara är på rätt humör i den danska kylan. Bägge är Maxbet.

👉 Köpenhamn seger / Odds 1.50 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Köpenhamn seger Asien -/ Odds 2.30 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

⚽ NANTES – LILLE / AVSPARK 17.00
Nantes har inte vunnit i ligan sen 8 november. Man har åtta kryss och fem förluster sedan dess. Just nu placerar man sig på en kvalplats med nitton poäng och 22-37 i målskillnad. Lille har legat i toppen länge, nu på en andra plats där man jagar Lyon som spelade under lördagen och vann mot Strasbourg hemma (3-0). Om Lille vinner ikväll så tar man över serieledningen igen då man har 51 poäng mot Lyons 52 poäng. Lille är mästerliga både offensivt och defensivt och har hela 40-15 i målskillnad. Lille har fem raka segrar och fina 8-1 i mål. Senast slog man Bordeaux borta (0-3). Nu möter Lille ett lag som absolut är sämre än Bordeaux och man ska med rätt inställning ta tillbaka serieledningen och dessutom göra det med minst en två målsseger. Även om Nantes snart måste vinna så gör man inte det mot absoluta toppen och man kommer ha riktigt svårt att även klara kryss i denna match. Bortaplan och ett desperat Nantes drar ner spelvärde men det är spel som absolut ska sitta Lille är helt enkelt för bra och med rätt inställning.

👉 Lille seger / Odds 1.80 / Spelvärde 4 av 5
👉 Lille seger Asien – / Odds 2.40 / Spelvärde 4 av 5

✅ DUBBEL 1:
👉 Lille seger & FC Köpenhamn seger / Odds 2.70 / Spelvärde 4 av 5

✅ DUBBEL 2:
👉 Lille seger Asien -1 & FC Köpenhamn seger Asien -1 / Odds 5.52 / Spelvärde 4 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen