fbpx
Connect with us

Speltips 8/2: Spansk fotboll på agendan ikväll!

Publicerad

on

En grym avslutning blev det på veckan där alla spelen satt som undertecknade rekade på panelen. Nu går jag in i nya veckan med ett härligt ego när jag lirar två singlar och Asien spel i Spanien inför kvällens drabbning.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ATL. MADRID – CELTA VIGO / AVSPARK 21.00
Att Atl Madrid blivit favoriter på hemmaplan är ju precis som det ska vara. Tabellettan med 40-10 och 50 poäng på 19 spelade matcher leder före Barcelona och Real Madrid på 43 poäng, tätt följt av Sevilla på 42 poäng, dessa lag har spelat 21 matcher. Nu möter man Celta Vigo som placerar sig på en elfte plats med 24-31 och 25 poäng. Celta har på de fem senaste tre förluster och två kryss. Kryssen har kommit i de två senaste matcherna mot Granada borta (0-0) och Eibar hemma (1-1). På bortaplan har man tagit nio poäng på elva spelade matcher och har 9-14 i mål. Nu är det ju Atl. Madrid man möter på bortaplan och då är det stor klasskillnad mellan lagen. Hemma har Madrid laget 24-3 i mål och 28 poäng på tio spelade matcher. Man har dessutom fjorton raka segrar i La Liga.

Det kan väl bara bli en enkel seger! Nja det gäller givetvis att hemmalaget är på gång från början då det är fruktansvärt svårt att vinna på beställning mot lag om backar hem på bortaplan och det är vad Vigo kommer göra ikväll. Tyvärr saknar Madridlaget Joao Felix vilket är ett avbräck, men trots detta ska man vinna och kommer galningen Suarez med i spelet från start så kan det bli både en och två bollars seger. Suarez leder just nu skytteligan med 14 mål och han får gärna trycka dit ett par till ikväll.

Spelet är givetvis en Madrid seger, man har inte råd att tappa poäng trots att man har mindre spelade matcher och en sju poängs ledning. Jag anser att Atl. Madrid är så pass bra på hemmaplan att det blir ett Maxbet på både 1×2 marknaden och Asien spelet. Oddset är dessutom överraskande bra för en Madrid seger

👉 Atl. Madrid seger / Odds 1.70 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Atl. Madrid seger Asien – 1 / Odds 2.20 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ LUGO – ESPANYOL / AVSPARK 21.00
Vad är det som händer med urstarka Espanyol? Tre raka förluster, två i serien och en i cupen. Konsekvensen av dåligt spel är tappad serieledning till Mallorca på 51 poäng, men också passerad av Almeria på 46 poäng. Espanyol har 34-13 och 45 poäng och lika många spelade matcher som Almeria, men en mindre än Mallorca. Att påstå att det är ett vägskäl inför kvällens drabbning är ett understatement. Ikväll måste man ta tillbaka farten och vinna.

Det är absolut ingen lätt match när man möter Lugo som placerar sig på en elfte plats med 23-22 och 31 poäng. Hemma är Lugo äckligt bra med 11-5 i mål och hela 21 poäng på elva spelade matcher. Det är bara Almeria (0-2) och Mallorca (0-1) som vunnit mot Lugo på deras borg. Laget har inte förlorat hemma sedan 11 oktober 2020 mot just Mallorca och då fick Lugo två röda kort i matchen. Man har sedan dess fem vinster och tre kryss hemma. Espanyol är seriens bästa hemmalag men på bortaplan har man bara 13-7 och 17 poäng på elva spelade. I form de fem senaste är de jämna, Lugo har 5 poäng och 5-5 medan Espanyol har 6 poäng och 6-6.

Ett spel på denna match är ju givetvis att utmana ödet, det verkar ju helt sjukt om man ser till hur bra Lugo är hemma och i vilken urusel form Espanyol är i, samtidigt som man är dåliga borta.
Espanyol är dock ett riktigt bra lag och att man kommit in i en svacka som kostar är bara något som gör laget ännu mer på hugget ikväll. Trots en enormt svår bortamatch så anser jag att Espanyol kommer komma tillbaka i vinnarspåret. Jag lägger ett spel på 1×2 marknaden och Asien men till ett lägre spelvärde än om det hade varit hemmaplan för Espanyol.

👉 Espanyol seger / Odds 1.90 / Spelvärde 3 av 5
👉 Espanyol seger Asien – 1 / Odds 2.60 / Spelvärde 3 av 5

✅ DUBBEL:
👉 Atl. Madrid seger & Espanyol seger / Odds 4.18 / Spelvärde 2 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen