fbpx
Connect with us

Speltips 8/3: Inför Nice – Monaco Cupfotboll på agendan

Publicerad

on

En ny vecka och nya möjligheter uppenbarar sig denna vecka. Bland annat har vi några fina returmatcher att se framemot i Champions League tisdag och onsdag. Sen under torsdagen spelar Europa League åttondelsfinaler. Helgens spel satt fint om ni hängde med mig på mina rekar. Dresden, Forest Green och Mallorca vann sina matcher, vilket gjorde att plånboken börjar se bättre ut igen i mars, som annars inte startade som väntat!

Denna måndag är det inget höjdarutbud om man inte vill spela på ovissa matcher i PL eller Serie A – Nej jag ställer istället in siktet på matcher i franska cupen, holländska andra ligan och i Spanska La Liga. Inga stora spelvärden i insatser, men tre spel som inte ska underskattas. Jag börjar med franska cupen.

Jag lägger mina spel som vanligt på William Hill, ett spelbolag som har svensk licens där oddsen är riktigt bra jämfört med många andra bolag med svensk licens. Vill man gå in och jämföra med Bettingbolag utan svensk licens som exempel 22 bet, kan man klicka på länken i rött för jämföra med de största bolagen på marknaden och se vad som skiljer jämfört med bolagen med svensk licens.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ NICE – MONACO / AVSPARK 21.00
Det är dags för 16-delsfinal i franska cupen där Monaco har blivit favoriter på bortaplan, vilket absolut inte är obefogat. I serien skiljer det en månlandning mellan lagen. Nice har spelat ihop 33 poäng och Monaco 55 poäng. Dessutom har Nice minus fem i målskillnad medan Monaco har plus arton i målskillnad. Men nu är det cupen och frågan är hur viktig den är för Monaco som jagar en kvalplats till CL i serien? Enligt undertecknad borde den vara så viktig att man ställer upp med sin för dagen bästa elva, här finns chansen att vinna en titel i år och Europaspel lutar det redan åt då man är hela tio poäng förre Lens på en femte plats i serien. Detta skulle betyda att man startar med anfallarna Kevin Volland och Ben Yeddar båda tretton mål i serien. Nu kan det finnas ett litet frågetecken för Volland, men detta ser vi när laguppställningarna släpps. Dessa två ligger trea respektive fjärde plats i skytteligan, det är bara Mbappe PSG (18 mål) och Depay Lyon (14 mål) som ligger före. Nu har inte Yeddar målat på tre raka matcher så det är dags att trycka dit en eller flera bollar ikväll om han startar.

Lite oroväckande är det att Monaco förlorade senaste seriematchen borta mot Strasbourg (0-1) och att Nice har vunnit sina två senaste med uddamålet Nimes hemma (2-1) och Rennes borta (1-2). Nu var det dock Monacos första förlust sedan 16/12 och då fick man ett rött kort i minut 23 mot Lens hemma (0-3). Här ser jag Monaco som det bättre laget även om det är bortaplan och förlusten senast i serien, Monaco är riktigt bra denna säsong. Vill man gå vidare så gör man det ikväll. Laguppställningarna avgör givetvis spelet och insatsen, bästa elvan för dagen i Monaco och det blir ett vidareavancemang ikväll.

👉 Monaco vinst / Odds 1.86 / Spelvärde 2 av 5

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen