fbpx
Connect with us

Speltips 8/3 Inför Betis – Alaves: fördel hemmalaget!

Publicerad

on

Denna måndag är det inget höjdarutbud som jag skrev i dagens första rek, men tycker att jag hittar ett spel i dagens andra match som absolut är värt en liten slant.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ REAL BETIS – ALAVES / AVSPARK 21.00
Real Betis jagar spel i Europa inför kommande säsong, nu möter man bottenlaget Alavés och tre viktiga poäng står på spel för bägge lagen.
Betis placerar sig på en sjätteplats med 39 inspelade poäng, men det som verkligen kan oroa är att man har trots en fin placering har minus målskillnad på sina 25 spelade matcher. Här har man gjort 33 mål men man har lyckats släppa in hela 38, vilket blir kvällens stora frågetecken när spelet läggs. I denna match är Betis stora favoriter och det är självklart befogat då man har tre raka uddamålssegrar i de tre senaste seriematcherna.

Alaves har stora problem och riskerar att ramla ur serien och spela i Segunda inför nästa säsong. Alaves placerar sig på en 19:e plats med enbart 22 poäng. Laget har bara vunnit en av de tio senaste matcherna i serien. Denna kom mot bottenlaget Valladolid hemma (1-0). Nu har man tre raka förluster och det ser verkligen inte bra ut för bortalaget.

Jag förväntar mig att Betis kommer vara det spelförande laget i hela matchen. Hemmaplan och en bra form ger mig stora förhoppningar om att man ska klara av att bärga tre poäng i denna match, trots att man läcker som ett kinesiskt laboratorium bakåt. Spelvärde i matchen blir en aning mindre på grund av den defensiva läckan, men Betis är absolut värd en slant till ett helt ok odds.

👉 Real Betis vinst / Odds 1.78 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen