fbpx
Connect with us

Speltips 8/3 Inför Jong AZ – Breda: Säker trea!

Publicerad

on

Mitt tredje spel denna måndag hämtas från holländska andra ligan. Där dagens bästa Asienspel liras till dubbla pengarna

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ JONG AZ – BREDA / AVSPARK 21.00
I Jong AZ spelar många unga talanger som väntar på att få chansen i A laget och den stora ligan. Man har givetvis svårt att slåss om poängen mot de bästa lagen som har som ambition att ta sig upp i seriesystemet. Jong AZ placerar sig på en 18:e plats med 23 inspelade poäng och 26-69 i mål, detta är placering som är tredje sämst av alla i serien. Defensivt är man absolut sämst. Nu gjorde man en jättematch senast mot serietvåan De Graafschap på bortaplan (1-1) så att man är inte helt urusla trots tabell och målskillnad.

Breda är laget som slåss om uppflyttningen till högsta ligan. Man har 53 poäng och 51-23 i mål. Nu är man på en fjärdeplats, att man ska ha en chans att klättra ikapp ettan Cambuur (66 poäng) är i stort sett omöjligt, de för bra och kommer ta en av två direktplatser. Men om man vinner ikväll så har man bara fyra poäng upp till tvåan De Graafschap (60 poäng) och då är man absolut med om att ha chansen att gå direkt upp.

Breda har fem raka segrar och har inte förlorat en match sedan 6/12. Totalt har laget elva raka matcher i serien utan förlust där sju är segrar och fyra är kryss. Man har på dessa matcher 24-8 i målskillnad. AZ har på de fem senaste två segrar och ett kryss, de två förluster man har haft i dessa fem har varit 0-9 i målskillnad.
Detta är absolut ingen lätt match på förhand för favoriterna Breda, men om Breda får hål på hemmalaget så blir det full fart framåt för unga AZ och då kommer också målen rinna in bakåt. Detta är en måste match för Breda och här ska man bara vinna där formen, tabellen och en jagande direktplats avgör till bortalagets fördel. Oddset är absolut ok för denna mach och Asien spelet ger dubbla pengarna. Spelvärde blir inte Maxbet, men det är inte långt ifrån.

👉 Breda vinst / Odds 1.65/ Spelvärde 4 av 5
👉 Breda vinst Asien -1 / Odds 2.10 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen