fbpx
Connect with us

Speltips 9/3 Inför Uerdingen-Rostock: Ännu en repris!

Publicerad

on

Måndagens spel satt klockrent när Monaco, Breda och Betis vann sina matcher. Betis gjorde en fantastisk vändning i sin 3-2 seger, efter att legat under med 0-2. Mars månad börjar nu likna något som undertecknad är van vid, spelen sitter som de ska och undertecknad börjar hitta tillbaka till en riktigt fin form. Men mycket kvar av mars månad så bara fortsätta jobba in bra spel med bra odds.

Tisdagen bjuder bland annat på Champion League spel som jag ser framemot att titta på, kanske blir det ett livespel när väl matcherna är igång. Men jag fokuserar kvällens spel nere i tyska tredje ligan där det ännu en gång blir en satsning med riktigt bra odds. Dock med ett lägre spelvärde. Det är lite av en repris för undertecknad när Rostock ska försöka ta tre poäng borta mot det mycket snålspelande bottenlaget Uerdingen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ UERDINGEN – ROSTOCK / AVSPARK 19.00
Uerdingen har en defensiv som heter duga, med endast 29 insläppta mål är man fjärde bäst i hela serien, men trots det ligger man på en nedflyttningsplats. Och här handlar allting om att man har en fruktansvärt dålig offensiv. Laget har bara orkat med att göra 21 mål framåt på 24 spelade matcher – Man skulle kunna jämföra Uerdingen offensiv med vaccinationstempot i Sverige för pandemin, alltså med andra ord katastrof. Trots det finns det hopp om att man ska klara sig kvar. I senast omgången spelade laget kryss borta mot topplaget Saarbrücken (2-2), så helt ovän är man inte. Hemmaplan är absolut ingen fästning, utan mer en ruin där man har 9-19 och 11 poäng på 12 spelade matcher.

Rostock hade jag ett spel på när man mötte seriens sämsta lag Lübeck för två omgångar sedan, då förlorade man borta (1-0). När undertecknad la ett spel på Rostock blev det den första förlusten sedan 16/12. Men man studsade tillbaka i vinnarspåret igen när man slog Kaiserslautern hemma i helgen (2-1). Rostock är med i toppen och ligger inför dagens match på en tredje plats med 48 poäng och 39-26 i målskillnad. Laget sprudlar inte offensivt om man jämför med de andra topplagen och man är inte helt hundra procent felfria bakåt. Men Rostock vinner ofta sina matcher med uddamålet, vilket räcker för att jaga de två lag som nu har direktplatserna. Här är det Ingolstadt (50 poäng) och Dresden (54 poäng) som just nu går direkt upp. På bortaplan är Rostock faktiskt iskalla vilket kan oroa inför dagens match. Laget har mediokra 14-13 i målskillnad och bara 19 poäng på 13 spelade matcher.

Man skulle utan tvekan kunna säga att detta är en måste match för båda lagen som var för sig jagar olika streck. Här är det en riktigt svår bortamatch för Rostock som kommer få spela mot en mur av riktigt duktiga Uerdingen försvarare som kommer ställa om när läget finns. Trots att undertecknad förlorade ett Maxbet på Rostock mot Lübeck för två helger sedan så får de spelet även denna tisdagskväll. Detta är absolut en svårare bortamatch, men det är också ett Rostock som inte kommer underskatta dagens hemmalag efter missen mot Lübeck. Ser man till formen och tabelläget så ska givetvis Rostock vara favoriter. Att man har problem med bortaspelet ska läggas in i ett spelvärde, samt att man ska ha respekt för Uerdingen senast poäng och den fina defensiv man visar upp. Men när oddset stiger över två gånger pengarna på ett singelspel toppen mot botten måste jag trots allt se det som ett riktigt bra spel.

👉 Rostock vinst / Odds 2.20 / Spelvärde 2 av 5

”När vi kör. så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen