fbpx
Connect with us

Speltips 10/3 Inför Midtjylland – Odense: Tuff retur väntar!

Publicerad

on

Även tisdagsspelet till över dubbla pengarna satt fint när Rostock vann en tuff bortamatch mot Uerdingen (0-1). Ikväll två intressanta Champions League matcher i ett annat uruselt spelutbud när det gäller fotboll. Jag hoppar dock CL och siktar in mig på danska Landskapspokalen där det är match två i en kvartsfinal mellan Midtjylland och Odense.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MIDTJYLLAND – ODENSE / AVSPARK 16.30
Midtjylland vann första matchen på bortaplan med 2-1 och har en liten fördel i dagens match, dels av hemmaplan men också av att man leder efter första mötet. Att man dessutom i normala fall är det bättre laget gör ju inte saken sämre. Frågan man alltid ska ställa sig hur viktig är cupen för Danmarks bästa lag? Det är givetvis serien som prioriteras för Midtjylland. Det har absolut inte varit någon bra återstart för laget som har 0-3 på de två sista seriematcherna. Två raka förluster i serien gör att man inte längre leder serien utan det är nu Bröndby som håller första platsen.

Odense är med och slåss om en slutspelsplats i serien, man ligger i serien på en sjätteplats med 23-25 i mål. Odense har bara en förlust på de fem senaste i serien och den kom i förra omgången borta mot Vejle (1-0) för övrigt har man tre kryss och en seger. Man är absolut inte i samma klass som hemmalaget, men för den delen ska man inte räkna ut nougatlaget i denna cupmatch. Här måste Odense framåt för att kunna avancera och cupen är självklart enda chansen för laget att ta en pokal detta år.

Hur hårt vill Midtjylland vinna cupen? Ja det är den fråga som jag ställde här uppe och som är huvudfrågan om man ska satsa på hemmaseger eller inte. Jag anser innan jag sett laguppställningarna att man nog kommer rotera en del i laget, men att man bör räcka till trots detta. Man ska också lägga till att lika viktig som seriesegern är för Midtjylland, lika viktigt är det för Odense att komma till slutspel och här ligger man just nu på sista plats för denna, man jagas bakifrån av hungriga vargar som vill spela slutspel. Att Odense måste vinna ger utrymme för ett just nu ett iskallt Midtjylland offensivt och då är det dags att måla igen. Jag klickar i en hemmaseger till ett rätt eländigt odds i ett dåligt utbud. Spelvärde blir lite lägre tills jag ser eventuella laguppställningar då detta kan höjas. Tänk på att det är tidig avspark i denna match.

👉 Midtjylland vinst / Odds 1.72 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen