fbpx
Connect with us

Speltips 11/3 Inför Söderjyske – F. Amager: Svårbedömt!

Publicerad

on

Även onsdagens spel satt när Midtjylland vann i cupen med 3-0. Nu har vi inte ens kommit halvvägs in i mars men det ser onekligen mycket bra ut när det gäller undertecknads spelrekar till er och mig själv. Bara fortsätta jobba in spelen, man är ju aldrig bättre än sitt senaste spel!

Europa League ikväll med ett par riktigt bra matcher. Bland annat anser jag att Manchester United har blivit alldeles för stora favoriter mot ett för dagen sargat Milan utan Zlatan.

Men bästa spelet om jag skulle välja är faktiskt en seger hemma för Slavia Prag mot Rangers som spelar i en medioker liga och har lite skador samt avstängning på högerbacken Balogun, oddset 2.45 lockar absolut – Jag håller mig dock ifrån spel från start i Europa League och tittar istället på livespelet när väl matcherna startat.

Denna kväll sätter jag istället en liten slant på matchen i danska cupen, precis som igår. Här ser jag oddset som riktigt bra, men jag håller fortfarande i pengarna och lägger ett mindre spelvärde inför kommande matcher i helgen där jag hoppas kunna hitta ett Maxbet eller två.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SÖDERJYSKE – F. AMAGER / AVSPARK 16.30
Söderjyske har precis som Midtjylland en 2-1 seger från första omgången. Det skiljer dessutom en division mellan lagen då Amager spelar i div 1. Söderjyske är helt under isen just nu, man har bara en seger och ett kryss på de sju senaste i serien efter omstarten. Man har tappat sin slutspelsplats och nu börjar det bli dags att snäppa upp sig i serien. Hur viktig är då cupen för Söderjyske? – Ja den är lika svår att svara på som igår och laguppställningarna kommer helt avgöra om man vill vinna eller inte. Men här finns enda chansen för hemmlaget att vinna en titel så man måste nog värdera cupen som absolut viktig även om en slutspelsplats är viktiga än att spela i en degraderingsserie som fallet är just nu
Amager placerar sig på en femte plats i Div 1, här jagar man en slutspelsplats till finrummet och man har börjat riktigt bra i omstarten. Endast en förlust och den kom i helgen mot topplaget Esbjerg borta (2-0). Nu är man egentligen inget lag som ska vara med och slåss om platserna upp till danska superligan. Laget har 28 poäng jämfört med Viborg som leder med 50 poäng.

I denna match handlar allt om hur viktig hemmalaget värdera cupen. Samtidigt jagar bägge lagen slutspel var för sig i olika serie som absolut måste prioriteras. Viss rotation i hemmalaget kan förväntas, men kanske även i bortalaget som har en svårare match i serien på söndag än vad Söderjyske har som möter Horsens som ligger sist. Hemmaplan och ett slagläge med seger i första matchen samt att man spelar en serie högre upp gör att Söderjyske får spelet. Amager måste framåt för att vinna och ha möjlighet till avancemang, detta bör ge ”kalla” Söderjyske läge att kunna vinna matchen om man tar vara på chanserna som kommer ges. Bra odds, som är nästan dubbla pengarna spelas men med ett spelvärde som är lägre än om Söderjyske hade visat bättre form.

Observera tidig avspark 16.30

👉 Söderjyske vinst / Odds 1.91 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen