fbpx
Connect with us

Speltips 12/3 Inför Atalanta – Spezia: Målspel!

Publicerad

on

Kan vara tråkigt att upprepa sig, men i vissa fall kan det vara värt att skriva att mars månad ser ”äckligt” bra ut från undertecknads sida. Även torsdagens spel satt klockrent till nästan dubbla pengarna när Söderjyske gjorde jobbet med att krossa Amager i danska cupen (4-1),

Nu är det fredag och det finns ett antal matcher att lägga en slant på denna dag. Jag ser bra spel i danska andra ligan där Helsingör ger mer än dubbla pengarna hemma mot Hvidovre eller varför inte Brentford borta mot Blackburn. Här måste verkligen Brentford börja vakna och till hela 2.15 i odds så kan det vara värt en slant.
Undertecknad fokuserar dock på Serie A denna kväll och låter de andra spelen hänga med i eventuella livespel efter matchstart.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ATALANTA – SPEZIA / AVSPARK 20.45
Atalanta hemma är som att äta en niorätters måltid som man bara vill ha mer av när man väl har ätit klart. Galen offensiv med hela 60 gjorda mål totalt, där man har gjort 35 av dessa på hemmaplan. Man kan dock säga att det kan vara ett bättre försvarsspel. 33 bollar har man släppt in än så länge och av dessa är det 19 hemma. Placeringen på en femteplats är väl inte riktigt där man ska eller vill ligga, men om man inte får till den defensiva biten så kan det bli svårt att klättra. Målet är givetvis att utmana om Champions League platserna som de fyra första får. Nu förlorade man senast mot Inter på bortaplan (1-0) det är inte ofta man går mållösa från planen, men här var man ineffektiva trots ett spelövertag både i bollinnehav och i chanser.

Spezia är långt ner i tabellen, inför dagen är det bara sex poäng ner till nedflyttningsstrecket. I senaste matchen mötte man Juventus borta, här fick man hämta lädret tre gånger ur sitt eget nät (3-0). Nu har man dessutom åkt på ett riktigt problem inför kvällens match, målvakten Provedel sägs ha fått Covid-19 samtidigt som andra keepern Rafael är skadad, det blir till att sätta in tredje målvakten vilket kan vara en stor nackdel mot ett offensivt Atalanta. Även viktiga mittfältaren Saponara verkar missa dagens match. Att man redan har problem defensivt med 47 insläppta kassar där hela 25 är på bortaplan är ju inget som gör saken lättare. Spezia på bortaplan är kalla som nordanvinden, på 13 matcher har det blivit 15 poäng och 18-25 i målskillnad.

Här ska Atalanta bara vinna, att vi kan förvänta oss något annat är som att svära i kyrkan mitt under gudstjänsten. Men att spela en Atalanta seger till mediokra 1.22 i odds är ju helt meningslöst. Här går jag istället på ett Asien spel. Det är kanske en liten risk då Atalanta verkligen måste göra minst två mål mot ett sargat men defensivt Spezia som kommer ligga tätt ovanpå varandra som en byggkloss från lego. Poäng för bortalaget är otroligt viktigt i striden om nerflyttning. Men när väl Atalanta får hål på muren av Spezia spelare så måste Spezia försvaret klippa navelsträngen till sin tredje målvakt och gå framåt, detta kommer skapa de ytor som krävs för att man ska vinna med två bollar eller mer. Håller fortfarande i ett lägre spelvärde då jag letar ett riktigt bra Maxbet inför helgens matcher.

👉 Atalanta vinst Asien -1,5 mål / Odds 1.88 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen