fbpx
Connect with us

Speltips 13/3 Inför Union Berlin – FC Köln: Hemmafördel!

Publicerad

on

Hängde ni med igår! Brentford vann till 2.15, Helsingör vann till 2.00 och Atalanta gjorde jobbet i Asien -1.5 till oddset 1.88. En allt som allt riktigt bra fredag – Ja hela veckan har varit bra. Alla rekar på panelen har sedan förra lördagen suttit fint, förutom några Asien matcher som blivit push och pengarna tillbaka. Nu är det lördag och som vanligt ett enormt utbud.

Idag lägger jag ett spel i Tyskland som mitt huvudspår, men jag ser flera fina matcher som kommer generera pengar i livespelen när vi ser vart spelen barkar. Oddsen är redan bra och nu avgör startelvan om det blir spel eller inte.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ UNION BERLIN – FC KÖLN / AVSPARK 15.30
Union Berlin gör en kanonsäsong och jagar faktiskt Europaspel. Just nu är man på en sjundeplats med 35 poäng och 36-26 i mål. Det är faktiskt bara tio poäng upp till CL – spel och fem poäng till EL – spel. Hemma är man ok, men inte bättre. Bara 19 poäng på tolv spelade matcher är uruselt för ett så bra hemmalag. Om det hade varit publik på matcherna, ja då skulle vi garanterat kunna räkna in ett antal poäng till. Borta idag är försvareran Lens och sedan tidigare är Awoniyl, Becker, Giesselmann och Ujah skadade.

Köln som har klara problem och är riktigt närma att ramla under strecket kommer förmodligen till spel utan svenska Sebastian Andersson, Sebastian som för övrigt gjorde stor succés i Union Berlin under tre säsongen har haft problem med en knäskada under en längre tid. Nu skiljer det bara tre poäng till kval för Köln och fyra poäng att åka rakt ner i rännstenen. Borta är man faktiskt mediokra, laget har bara 15 poäng och 10-21 i mål på tolv spelade matcher. Totalt har man spelat ihop 22 poäng och 22-42 i mål. Med andra ord man läcker bakåt värre än en visselblåsare.

Formmässigt är man för tillfällig ungefär lika bra. Berlin har tagit 6 poäng och har 2-2 på fem matcher, medan Köln orkat med 4 poäng och 4-10. Här lägger jag krutet på att lira en rak etta till fina 2.08 i odds. Jag har varit vara restriktiv i de största ligorna när det nu inte är någon publik på matcherna, men denna vill jag inte missa. Här är bägge lagen ur slag, men hemmaplan och ett riktigt starkt jobbande Union Berlin kommer att producera bra målchanser på Köln som läcker så pass att man är näst sämst i hela Bundesliga bakåt. Köln behöver poängen och kommer att ligga på kontringar och passa sig bakåt, det kommer inte räcka. Union Berlin blir för svåra över 90 plus, man är helt enkelt ett bättre lag denna säsong än vad Köln är och här tar man en viktig trea och fortsatt jakt på Europaspel.

👉 Union Berlin vinst / Odds 2.08 / Spelvärde 3 av 5

✅ BRA LIVESPEL VÄRT ATT TITTA PÅ ENLIGT UNDERTECKNAD:

👉 Luton – Swansea / Swansea vinst / Odds 2.15
Alla pratar om att Swansea inte är så bra som de är i tabellen! Undertecknad håller inte med, tabellen ljuger inte, laget är på en fjärde plats och har samma poäng som Brentford på sista direktplatsen (66p) med en match mindre spelad. Man prioriterar defensiven och får sina målchanser som man förvaltar väl. Bra odds och lagom motstånd idag.

👉 Fulham – Manchester City / City seger Asien -1,5 / Odds 2.02
Vilket lag kommer City med? Ja det är allt vi behöver bry oss om i denna match. Man har en match kommande vecka i CL och den prioriteras förstås när man i stort sett redan vunnit ligan. Rätt elva och det blir minst två baljor att hämta ut i Fulham nätet. Oddset är sjukt bra och det blir spel med en stark elva.

👉 Vicenza – Empoli / Empoli vinst / Odds 2.05
Empoli leder fortfarande serien, men är ur slag, bara 7 poäng på de fem senaste, jämfört med hemmalaget som har 9 poäng. Trots att Empoli har nio kryss och bara två segrar på de elva senaste matcherna så leder man serien, vilket visar hur bra man varit tidigare. Nu är det ett motstånd som man ska köra över och nu vänder det igen. Det finna massor av lag som plötsligt jagar för alla kryss, men Empoli ska gå upp i år och här spikar de igen kistan till över två gånger pengarna.

👉 Oldham – Cambridge / Cambridge vinst / Odds 2.20
Cambridge ledde serien men har helt tappat och är nu ”bara” tvåa. Här har man ett inte allt för lätt motstånd då Oldham absolut inte är dåliga som många andra lag i denna serie, men Cambridge är klassen bättre och till det oddset så är livespelet absolut aktuellt.

👉 Mirandes – Espanyol / Espanyol vinst / Odds 2.00
Espanyol ledde serien och det stod mellan dessa och Mallorca om vilka som skulle vinna serien. Nu har Mallorca dragit ifrån och Espanyol är passerad av Almeria. Här är det toppmatch då hemmalaget ligger på en åttonde plats och jagar kval. Nu måste Espanyol rycka upp sig för att inte behöva kvala upp. Här kommer man som elva tjurfäktare gå in och dräpa tjuren. Nu måste man bara vinna. Oddset är riktigt bra, jag titta på hur de första minuterna ser ut innan livespel läggs.
”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen