fbpx
Connect with us

Speltips 14/3: Inför söndagen spelas ett Maxbet!

Publicerad

on

Hängde ni med igår! Ja det börjar bli den notoriska frågan denna vecka. Fem av sex spel som jag skrev om under lördagen satt fint igår, det var bara kvällen sista match som inte ville sitta när Espanyol ”bara” spelade 2-2 borta mot Mirandes. Union Berlin, Swansea, Empoli, Cambridge och Asien spelet på Manchester City blev en fin lördag.

Totalt blev det från förra lördagen tjugoen raka segrar och två push på Asien spel innan det blev stopp. Nu dags att omgruppera och börja om igen – Som jag brukar säga man är aldrig bättre än sitt senaste spel.

Idag fokuserar jag på ett Maxbet med tidig avspark och ett överodds i Danmark. Så häng med så kör vi.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SHEFFIELD W – NORWICH / AVSPARK 13.15
Många fina matcher att välja på idag. Jag satsar dock veckans första och enda Maxbet med ett lägre odds än vanligt när bottenlaget Sheffield W ska ta emot Norwich hemma. Sheffield är just nu näst sist och det ser onekligen riktigt illa ut för lillebror i Sheffield. Laget har 24-43 i mål och 28 poäng. Det är sju poäng upp till säker mark. Laget har fem raka förluster i serien och en målskillnad på 3-12 i dessa matcher.

Norwich ångar på med bäst form i serien, man har vunnit de fem senaste och har fina 10-1 i mål. Det ser onekligen riktigt bra ut för Norwich som inte bara har bäst form, man leder dessutom serien med 76 poäng och 51-25 i mål. Flera lag jagar bakifrån men det är sex poäng ner till Watford och Swansea. Att vi inte ska få se Norwich i PL nästa säsong är just nu mindre troligt. Så länge Pukki och Buendia får vara hela och producera mål finns det inte något som kommer kunna stoppa Norwich från att gå direkt upp i PL och i så fall studsa tillbaka efter att ramlat ur förra året.

Här är det endast underskattning som gör att Norwich ska tappa poäng, men jag kan inte ens se att detta ska hjälpa. I striden om de viktiga PL platserna så ger man inte bort något gratis. Här ska det bara bli en seger för Norwich. Tråkigt odds, men med Maxbet så blir det trots allt en slant in när Norwich går segrande ur denna bortamatch.

👉 Norwich vinst / Odds 1.56 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

✅ ODENSE – BRÖNDBY / AVSPARK 16.00
Mitt andra söndagsspel hämtar jag från danska superligan, där Odense på en sjunde plats tar emot serieledande Bröndby.
Odense slåss just nu om en plats till mästerskapsserien dit de sex främsta går. Laget har 23-25 i mål och 25 poäng inför dagens kamp. Det är tätt runt de sista platserna till slutspel och vinner man idag så kliver man över strecket. Man har börjat omstarten riktigt bra och har på de fem senaste matcherna bara en förlust. Annars har man tre kryss och en seger med 3-4 i målskillnad. Hemma i borgen så har man 12-16 i mål och endast nio poäng på tio spelade matcher.
Bröndby går riktigt bra och leder serien just nu trots att man förlorade mot största hotet Midtjylland för tre omgångar sedan (1-0). Laget har 36-23 i mål och 41 poäng vilket är två poäng före jagande Midtjylland. Formmässigt så är man bäst just nu om man titta på de fem senaste. Här har man 8-3 i mål och 10 poäng. Senast slog man FC Köpenhamn hemma (2-1). Borta är man just nu bästa laget i serien, men för den delen så övertyga man inte när man har sex segrar och fyra förluster med mediokra 15-11 i mål.

Det kommer bli en hård anstormning mot Odense målet, här har Bröndby två riktigt bra målgörare i Lindström och Uhre som bägge har gjort nio mål var, men vi har också svenska Hedlund som har producerat fem mål än så länge. Även om Bröndby kanske inte är bäst borta så ska detta vara en match man vinner. Jag förväntar mig ingen stor seger då Odense är snålspelande och Bröndby inte är bra borta men till oddset 2.40 är det taget alla dagar i veckan. Här tycker jag att det är ett riktigt överodds och den måste huggas på då jag anser att oddset kommer sjunka innan matchstart och kanske även under matchens gång.

👉 Bröndby vinst / Odds 2.40 / Spelvärde 3 av 5.

”När vi kör, så kör vi”
RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen