fbpx
Connect with us

Speltips 20/3: Engelsk fotboll på panelen!

Publicerad

on

Det blev en bra fredag när det gällde rekarna på panelen. Tre av fyra spel satt, det var bara högoddsaren Breda som inte gjorde jobbet. Idag lördag börjar jag med engelsk fotboll där jag har några spel som känns riktigt bra. Det blir dock kortare rekar då tiden är knapp inför avspark, men pengarna in är alltid de samma, så nu kör vi.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ BRISTOL CITY – ROTHERHAM AVSPARK 16.00
Bristol City skulle vara ett topplag i år, men skador och dåligt spel satte stopp för detta. En bra start förbyttes snart till katastrof och massor av förluster. Det har blivit ett tränarbyte som gett laget ett bättre självförtroende och lite vinster att luta sig emot när man idag tar emot tjugoandra placerade Rotherham. Ett Rotherham med 32 poäng som just nu har sex poäng till säker mar medan Bristol placerar sig på en trettionde plats med 49 poäng. Här har Bristol en stor chans att klättra vidare mot bättre placeringar. Ingen lätt match när man möter ett lag som slåss för sin överlevnad och verkligen spelar snålt, men här är man bättre och ska bärga en fin trea till ett riktigt bra odds. Blir dock ett lägre spelvärde då det är ett bortalag i stort behov av poäng.

👉 Bristol City vinst / Odds 2.55 / Spelvärde 3 av 5

✅ ENGELSK LÖRDAGSDUBBELN / AVSPARK 16.00
Dagens lördagsdubbel hämtas från Championship när Norwich möter Blackburn på hemmaplan och Watford tar emot Birmingham också de på hemmaplan. Här är det vinster för Norwich och Watford som gäller och det är väl inte mycket att orda om att de två topplagen som slåss om direktplatser ska vinna dessa matcher. Att det sen är både ettan och tvåan som spelar hemma gör denna dubbel till en riktigt bra dubbel med över dubbla pengarna. Här tycker jag oddsen är alldeles för bra för att inte spela och det blir både singlar, Asienspel och dubbel med dessa två som vinnare. Endast underskattning och röda kort ska stoppa dessa två från att försätta vinna matcher. Norwich har 15 poäng på de fem senaste och 10-1 i mål. Watford har 9-3 och 12 poäng på de fem senaste. Här lägger jag många ägg i samma korg och hoppas det blir ett riktigt fint påskägg till kommande helger.

👉 Norwich seger / Odds 1.53 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Norwich seger Asien -1 / Odds 1.91 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Watford seger / Odds 1.57 / Spelvärde 4 av 5
👉 Watford seger Asien – 1 / Odds 2.08 / Spelvärde 4 av 5
👉 Dubbel Norwich & Watford / Odds 2.40 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen