fbpx
Connect with us

Speltips 20/3: Spansk fotboll på panelen!

Publicerad

on

England är klar på panelen sedan tidigare, nu full fokus på spansk fotboll med riktigt bra odds för ett riktigt bra hemmalag och ett bortalag med känning av direktplats till LA Liga.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MALLORCA – REAL OVIEDO / AVSPARK 18.15
Serieledande Mallorca förlorade senast mot Sporting Gijon borta (2-0), kanske lite överraskande då man trots att man mötte ett topplag i alla fall borde gjort mål! Mallorca som annars har varit en maskin i spanska andra ligan verkar ha problem med motstånd på övre halvan. Det var bara fyra omgångar sedan som man förlorade mot Espanyol hemma (1-2). Nu leder man fortfarande serien med fyra poäng före Almeria. Mallorca har 60 poäng och fina 39-16 i mål. Man är dock bättre borta än hemma. Idag tar man emot Real Oviedo hemma på Visit Mallorca Estadi. Det är ett Oviedo som placerar sig på en trettonde plats med 33-32 och 36 poäng. Senast förlorade man hemma mot fjärdeplacerade Leganes hemma (1-3), men innan denna match hade man två kryss och två vinster. Det är ett bortalag som spelar snålt och kommer leva på kontringar i denna match.
Mallorca är ett lag som kommer kliva upp till högsta ligan efter denna säsong och jag kan inte se att Real Oviedo ska stoppa laget från ön, även om man har lika bra form som Mallorca just nu.
Oddset är ju äckligt bra för hemmaseger och måste testas denna lördag. Är dock lite försiktig i min insats till att börja med, men detta kan mycket väl byggas på efter ett tag så spelvärde blir 4 av 5

👉 Mallorca vinst / Odds 2.10 / Spelvärde 4 av 5

✅ SABADELL – SPORTING GIJON / AVSPARK 16.00
Dagens andra match från Spanien är med tidigare avspark än matchen ovan. Här går jag på ren form, vilket kan vara farligt när laget som jag lägger pengar på spelar på bortaplan. Jag anser dock att femteplacerade Gijon med 51 poäng och 32-20 i mål ska kunna klara av att vinna mot tjugoförsta Sabadell med 24-34 i mål och 27 poäng. Det är verkligen botten mot toppen där bägge lagen vill ta med sig tre poäng inför fortsättningen av säsongen. Gijon har endast fem poäng upp till andra platsen som ger direktplats till La Liga, medan Sabadell har tre poäng upp till säker mark. Formen är grym för Gijon om man jämför med hemmalaget. Här har man 11 poäng och 7-3 på de fem senaste jämfört med Sabadell som har 2-6 och 2 poäng. Blir säkert en match med få mål då det är två lag som inte producerar så mycket mål framåt. Man ska lägga in att Gijon slog serieledande Mallorca senast, dock på hemmaplan (2-0) men detta har säkert gett stort självförtroende till laget som man bör och ska kunna förvalta även på bortaplan. Oddset är så jäkla bra så även om man inte lägger stora pengar så blir det över dubbla insatsen i detta spel. Spelvärde dras ner ett steg från Maxbet enbart för bortaplan och för att Sabadell kommer lägga allt krut på att ta en poäng på hemmaplan.

👉 Sporting Gijon seger / Odds 2.45 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör. så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen