fbpx
Connect with us

SPELTIPS 21/3 inför Fiorentina – Milan: Zlatan en vinnare!

Publicerad

on

Lördagen var en riktig missräkning från undertecknad sida. Här var det bara Watford som gjorde jobbet. Nu laddar jag om med spel som gör veckan till en bra avslutning.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SPELET:
Fiorentina mot Milan hemma på Stadio Artemio Franc. Fiorentina vann senast mot bottenlaget Benevento borta (1-4) , innan dess har formen varit betydligt sämre. Fiorentina har endast vunnit två av sina åtta senaste ligamatcher och de har varit mot nykomlingarna Benevento och Spezia. .Fiorentina är på en fjortondeplats i tabellen med 29 poäng och 33-42 i mål. Det är elva omgångar kvar att spela och Fiorentina behöver ta en del poäng till för att stanna på säker mark.

Milan behöver hitta formen igen. Deras lite sämre form har gett Inter ett stort försprång i guld fajten. Men med elva omgångar kvar finns det fortfarande chans att vinna serien, just nu skiljer det nio poäng. Milan är fortfarande tvåa med 56 poäng och 50-31 i mål. Samtidigt måste man se upp bakifrån då det gäller att komma bland de fyra bästa för att spela CL inför kommande säsong. Jag anser att Milan har en bättre spelartrupp och jagar en topplacering medan Fiorentina just nu ligger i ingenmansland. Med Zlatans comeback ser jag Milan som vinnare i denna match. Mycket av mitt spel grundas i att Zlatan är tillbaka i truppen. Han är en viktig del i Milans framgångar och med den vinnarskalle han har så får han också fart på det viktiga anfallsspelet. Oddset till över två gånger degen klickas absolut i denna söndag.

👉Milan vinst / Odds 2.15 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör. så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen