fbpx
Connect with us

SPELTIPS 23/3: Fotbollen hämtas från England!

Publicerad

on

Dåligt utbud då vi väntar på VM – kval, men några få matcher med bra odds hämtas dock från England denna tisdag.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ TORQUAY – SOLIHULL MOORS / AVSPARK 20.00
Torquay placerar sig på en tredjeplats med 51 poäng och 48-29 i målskillnad. Man studsade tillbaka i helgen efter att en riktigt tung tid med tre förluster och ett kryss innan man slog bottenlaget King`s Lynn hemma (1-0). Denna seger satt långt inne men det var en otroligt viktig seger. Nu har man bara sex poäng upp till direktplatsen. Man ligger på en semifinalplats i kvalet men jagas bakifrån av massor av lag som vill ha denna plats. Hemma är man faktiskt så där om man jämför med andra topplag. Bara 24 av 42 poäng har man lyckats plocka i borgen. Medan man är bäst i serien på bortaplan.

Solihull placerar sig på en sjuttonde plats 32 poäng och 28-32 i mål. Laget har åtta poäng till godo från ramla ur serien. Med bara 32 insläppta så är man absolut godkända bakåt, men man har klara problem med att göra mål framåt vilket också gör att man förlorar matcher. Nu har man bara tagit en poäng på de fem senaste och man har på dessa fem matcher 1-9 i mål. Här är tre förluster med 1-0. På bortaplan har man tagit 13 poäng på femton matcher vilket gör att man givetvis ligger där man ligger

✅ SPELET:
En otroligt viktig match för båda lagen och vi kan säkert räkna med en jämn sådan då Torquay just nu är lite ur form. Trots detta ska man räknas som det starkaste laget både när det gäller form och tabellplacering. Att Torquay studsade tillbaka senast var otroligt viktigt och nu fortsätter man att plocka en trea. Här gäller det dock att få håll på Solihull och deras starka defensiv. Får man ett mål i första halvlek så kommer det kunna vara en seger som blir större än 1-0. Oddset är otroligt bra i denna match och absolut värt en slant. Jag hade ett spel på hemmalaget borta mot bottenlaget Grimsby för en vecka sedan och den slutade 0-0 vilket gör apelvärdet blir lite lägre än det borde vara.

👉 Torquay vinst / Odds 2.15 / Spelvärde 3 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen