fbpx
Connect with us

SPELTIPS 23/3 Inför Mansfield – Forest Green: Galet odds!

Publicerad

on

I det dåliga utbudet under tisdagen så hittar jag en match med alldeles för högt odds för att inte spela. Vill man inte spela på mitt spel med odds över tre gånger pengarna så kan jag varmt rekommendera dubbelchansen i denna match. På William Hill får vi hela 1.58 i skrivande stund.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ LAGEN:
👉 Mansfield ligger på en sextonde plats med 42 poäng och 44-48 i mål. Det är femton poäng upp till kvalplats, ner till bottenstrecket har man elva poäng. Med tio omgångar kvar så ligger man och skvalpar i ingenmansland. På hemmaborgen har man tagit 20 poäng av 54 och man har 25-27 i mål. De senaste fem har laget 6-7 i mål och 5 poäng.

👉 Forest Green placerar sig på en tredjeplats med 61 poäng och 49-37 i mål. Det är just nu en direktplats upp en division. Cheltenham leder med 65 poäng, tätt följd av Cambridge 64 poäng och så då dagens hemmalag på tredjeplats. Men man jagas hårt bakifrån av bland annat Tranmere 61 poäng, Bolton 60 poäng. På bortaplan är man näst bäst i serien, här har man tagit hela 31 poäng och har 23-18 i mål. Formen – ja den är dålig för att vara ett topplag som jagar en direktplats och här måste man snäppa upp sig ordentligt om man inte ska bli ifrån åkt i slutspurten. På de fem senaste matcherna har man 6-8 och endast 7 poäng. Senast förlorade man toppmatchen mot Cambridge borta (1-0).

✅ SPELET:
En mycket viktig match för bortalaget som måste vinna för att fortsätta hänga på toppen om en direktplats. Nu möter man ett lag som kan spela avslappnat och som gör mycket mål, men också släpper in många mål. Detta borde bli en öppen match då Forest Green inte är i form och enligt oddssättarna har faktiskt sextonde placerade Mansfield blivit lite favoriter. Här går jag då emot spelbolagen och anser att Forest Green är underskattade. Laget är i grunden ett klart bättre lag vilket man visar med att ha tagit nitton poäng mer än dagens hemmalag. Bortaplan är bara en fördel i denna match då Forest Green är riktigt bra borta, medan Mansfield är sämre hemma.

Formen för Forest Green är dilemmat, men inget av lagen har bra form så det jämnar ut sig. Här anser jag att chanserna till en trepoängare är riktigt stor där oddset till över tre gånger pengarna i skrivande stund liras – Vill man inte spela på en högoddsare så är det helt ok odds på dubbelchans X2 till fina 1.58 på William Hill.

👉 Forest Green vinst / Odds 3.10 / Spelvärde 3 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen