fbpx
Connect with us

SPELTIPS 24/3 Inför Slovenien – Kroatien: VM – kval!

Publicerad

on

Igår satt Torquay spelet fint, ni som dessutom hängde med på en dubbelchans på Forest Green fick en 100% utdelning. Jag hade själv en tvåa på Forest Green så jag fick vara nöjd med 1 av 2 spel, dock till fina 2.15 i odds så litet plus igår.
Idag är det då dags för VM – kval. Är det något jag inte är förtjust i så är det att lägga spel på dessa kval då det ofta är resultat efter vad spelbolagen sätter oddsen i och då alldeles för dåliga odds. Dessutom är det alldeles för många dåliga nationer som får vara med och kvala.

Men jag hittar dock ett spel som jag tycker är mer intressant än många av de andra matcher som spelas denna onsdag. Här anser jag oddset är spelbart och ett spelvärde är högt!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SLOVENIEN:
I grupp H ska Slovenien ta emot Kroatien. Slovenien lyckades inte kvala in till årets Europa Mästerskap så nu vill man visa var skåpet ska stå direkt när man går in i detta VM – kval. Dock så kan undertecknad tycka att man inte fått någon lätt lottning när man ställs mot dagens Kroatien, men också mot Ryssland i grupp H. Här ska det bli rejält svårt att snuva någon av dessa på en VM plats. Slovenien ser ut att gått bra på pappret med noll förluster de fem senaste, men här har man mött riktiga skitlag som Grekland (0-0), Kosovo (2-1), Azerbajdzjan (0-0) Moldavien (0-4) och Kosovo (0-1). Enligt undertecknad riktigt dåliga lag om man jämför med dagens motståndare.

✅ KROATIEN:
Kroatien gick till VM final 2018 och detta gjorde man med en fantastisk fotboll. Här förlorade man finalen, men det ska räknas lika högt som när Sverige tog ett brons i USA – 94. Tveksamt om det kommer hända igen, i alla fall inte så länge jag lever. Man har fantastiska spelare i bland annat Ivan Perisic, Luka Modric, Mateo Kovacic. Nu är man redan kvalificerad till EM i sommar och detta VM kval blir perfekt att starta upp med inför denna fantastiska fotbollsfest som väntar. Att laget blivit favoriter att kvalificera sig från grupp H ska inte vara några konstigheter. Om man inte går vidare så är det en stor missräkning för det lilla landet som spelar en underbar teknisk fotboll. Kroatien har dock floppat och varit riktigt dåliga i träningsturneringen Nations League – men det är inget vi ska bry oss om då det var få lag (mer än kanske Sverige och Finland) som tyckte detta var något annat än just träningsmatcher.

✅ SPELET:
Aldrig lätt att sia om en uppstart av ett VM kval, men här anser jag att Kroatien är för bra och ska vinna matchen. Kroatien är ett bättre lag i alla lagdelar och utan att förringa Slovenien så ska de inte kunna rubba Kroatien ikväll. När man dessutom spelar utan fullsatta läktare så är det ännu svårare att rå på detta fantastiskt tekniska lag. Vi får förvånansvärt högt odds på en Kroatien seger och detta säger också lite om att spelbolagen just nu inte själva har koll på status för vissa landslag. Enda orosmomenten är att Kroatien spelarna i många fall spelar mycket fler och tuffare matcher i sina klubblag än vad spelarna gör i hemmalaget, här kan vara mer slitna. Nästan ett Maxbet i spelvärde klickas i och nu blir det åka av!

👉 Kroatien vinst / Odds 1.72 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen