fbpx
Connect with us

SPELTIPS 26/3 Inför Oxford – Lincoln: Högoddsare!

Publicerad

on

Sverige vann igår sin första VM kvalmatch mot ett land utan BNP och där traktor är vanligaste fordon efter åsna. Georgien hade fått några av sina bättre spelare isolerade för Corona på matchdagen och det var nog tur för det så hajpade svenska landslag som verkligen mer och mer liknar en blåbärsnation i fotbollsvärlden.

Att vi ska räkna med någon topplacering i EM eller ens komma till VM – ja den känns mer och mer avlägsen. Det är tur att Sverige har sparat sådana toppspelare som Granqvist och Berg, nu kan det bli åka av när dessa kommer in och förgyller tillvaron för de som inte kan någon fotboll.

Men undertecknad ser det positivt, med detta spel man presterar nu och med den förbundskapten som helt tappat fattningen med sina laguttagningar så kan det knappast bli sämre. Vad månne det bli av detta fantastiska landslag!

AIK fick med två spelare från start, detta måste väl göra AIK till en av guldfavoriterna i allsvenskan tillsamans med Göteborg som satsar på rutin?

Nu till dagens högoddsare som kan spelas både som en dubbelchans till fina 1.58 på William Hill eller till hela 3.15 på en rak seger. Jag har dessutom fått ett riktigt bra spel i hockeyallsvenskan där mina källor som verkligen kan denna ädla sport anser att detta är ett kanonspel som inte får missas.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MAXBET I HOCKEYALLSVENSKAN
I matchen mellan AIK – Timrå ska Timrå tydligen vara överlägsna i matcherna men slarvar bort segrarna i detta slutspel. Nu ska det vända för Timrå enligt mina källor och ett Asien spel klickas i inför denna match till nästan dubbla pengarna. Då mina källor vet vad de snackar om så kör jag ett Maxbet på detta och litar full ut på dessa kunniga ishockeynördar.

✅ OXFORD – LINCOLN:
Oxford ger sig inte, man klättrar uppåt i serien och faller tillbaka för att sen göra samma sak igen. Nu är man på en elfteplats i den så jämna tredje serien i England. 53 poäng är bara tre poäng upp till kval som trean till sexan får spela. 49-42 i målskillnad visar som de flesta lagen i denna serie, det är tuta och köra. På de fem senaste har man 5-6 i mål och sex inspelade poäng. I de två senaste matcherna har man blivit nollad framåt Blackpool 56 poäng (hemma 0-2) och senast Northampton 36 poäng (borta 1-0).

Lincoln har kommit in i en svacka som heter duga. Laget har bara tagit fem poäng på de fem senaste och man har miserabla 6-7 i målskillnad på dessa matcher. Lincoln var i serieledning ett tag och det såg onekligen riktigt bra ut, man var verkligen med och skulle ta platsen upp i det lite finare rummet. Nu placerar man sig på en fjärdeplats med 62 poäng och 54-38 i målskinnad. Senast var det dock ett steg åt rätt håll när man klarade av att kryssa borta mot serietrean Sunderland (1-1). Det är fortfarande mycket att spela om och Lincoln har bara fyra poäng upp till tvåan Peterborough och sju poäng till serieledande Hull. Två lag går upp direkt så nu gäller det att hänga på innan tåget har lämnat stationen.

✅ SPELET:
Ser man över lag hur man har spelat och att det hela tiden går upp och ner i denna serie så ser jag Lincoln som det starkaste laget av dessa två och då går jag inte enbart på tabelläget. När man möttes i omgång ett så vann Lincoln hemma med 2-0. Men det ska dock nämnas att Oxford var det bättre laget och hade ett massivt spelövertag i hela matchen, men kunde inte utnyttja sina chanser. Detta att inte sätta sina chanser verkar vara ett återkommande dilemma för dagens hemmalag. Senast var man överlägsen Northampton, men trots det blev det en förlust. Nu ser det dock likadant ut för Lincoln de senaste matcherna där man skapar chanser men man får inte dit bollen. Två lag i dålig form, men där Lincoln hela tiden har legat med i toppen och gjorde en riktigt bra match senast mot topplaget Sunderland. Detta ska göra att man studsar tillbaka ikväll. Lincoln är också snäppet bättre både framåt och bakåt.
Här klickas dubbelchansen i till absolut ok odds för att vara en dubbelchans och spelvärde på en dubbelchans – ja det rankar jag som 4 av 5. Här är det bara formen som stoppar för att bli ett Maxbet. Jag lägger också ett spel på en rak tvåa till över tre gånger pengarna.

✅ SPEL 1: LINCOLN DUBBELCHANS X2
👉 SPELVÄRDE: 4 AV 5
👉SPELBOLAG: WILLIAM HILL
👉ODDS: 1.58
👉 AVSPARK: 20.45

✅ SPEL 2: LINCOLN SEGER 2:A
👉 SPELVÄRDE: 2 AV 5
👉 SPELBOLAG: WILLIAM HILL
👉 ODDS: 3.15
👉 AVSPARK: 20.45

✅ SPEL 3: TIMRÅ SEGER ASIEN -1.5
👉 SPELVÄRDE: 5 AV 5 ( MAXBET )
👉 SPELBOLAG: WILLIAM HILL
👉 ODDS: 1.98
👉 NEDSLÄPP: 19.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen