fbpx
Connect with us

SPELTIPS 31/3 Inför Sabadell – Girona: Viktig match!

Publicerad

on

Fortfarande landskamper och VM kval, men snart är vi åter tillbaka till underbara ligafotbollen. En hel drös med matcher väntar i april och med stor förväntan kör också allsvenskan igång.
I kvällens match hoppar jag som vanligt meningslösa landskamper och förutsägbara matcher i ett VM kval där oddsen ligger på 1.01.

Jag koncentrera mig i stället på att vakna upp ur VM kvalets slumrande toner med att börja med ett spel i spanska andra ligan.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SABADELL – GIRONA
Sabadell har det tufft och kommer få kämpa hela vägen om att få stanna kvar i andra ligan. Inför kvällens match ligger man på nittonde plats med 31poäng och 26-35 i mål. Det är dock endast en poäng upp till säker mark, men av de fyra lag som ramlar ner är det inget lag som inte har chans att stanna kvar. Det skiljer bara två poäng till Albacete på sista plats.

Girona har ett bättre tabelläge när man är åtta på 45 poäng men med mediokra 28-29 i målskillnad. Här skulle de behöva en het Marcus Berg i det offensiva spelet, för det kan väl knappt bli sämre! På 31 matcher har man alltså bara gjort 29 mål. Nu är man ju fjärde bäst i serien bakåt så det är tack vare detta man ligger där man ligger. Girona har bara fyra poäng upp till sista kvalplatsen som Vallecano har och denna jagar man givetvis i kvällens fajt.

✅ SPELET:
👉 Sabadell har fördel av hemmaplan – Eller har man det? Sämst i hela ligan är man med 13 poäng på 15 spelade matcher och 12-16 i mål, detta kan knappast kallas fördel.
👉 Girona borta är inte heller någon höjdare men 20 poäng på 15 matcher och 15-18, men är i alla fall bättre än Sabadell hemma.
👉 Sabadell har 3-5 och 5 poäng på de fem senaste. Sabadell spelade ett starkt kryss (1-1) mot topplaget Sporting Gijon (4:a) i sin senaste hemmamatch och vann senast mot Lugo borta (0-1).
👉 Girona har 6-5 och 8 poäng på de fem senaste. Två raka vinster hemma (2-1) mot bottenlaget Albacete (22:a plats ) och borta(1-2) mot Las Palmas (13:e plats ). Laget har bara förlorat mot topplaget Almeria hemma (0-1) på de fem senaste.

Jag förväntar mig en jämn match med två lag som inte är speciellt bra framåt, men där Girona är bättre bakåt. En måstematch för bägge lagen där oddset har blivit jämnt fördelat på lagen som segrare. Jag ser dock en fördel i att Girona bara har förlorat en av de fem senaste och även om man mött tre dynggäng i dessa fem så är man på pappret ett bättre lag. Man har bland annat ett oavgjort resultat mot starka hemmalaget Fuenlabrada (1-1) för några omgångar sedan. Ett Fuenlabrada som krossade suveräna Mallorca hemma så sent som i måndags (4-1). Jag lägger mitt spel på tvåan och tar emot ett grymt odds i en match som mycket väl kan sluta med en 0-1 vinst, vilket räcker långt. Spelvärde blir av en lägre kaliber i denna match, men där oddset lockar.

Spelet : Girona seger
Spelvärde: 3 av 5
Odds: 2.85
Spelbolag: William Hill
Avspark: 19.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen