fbpx
Connect with us

SPELTIPS 1/4 Inför Zaragoza – Cartagena!

Publicerad

on

Mars sista spel blev 2-2 och det gjorde att avslutningen på mars blev av det mindre lyckade slaget. Nu är det första april och man ska luras lite, men vi får i stället en massa roliga skämt som haglar över oss som är intresserade av fotboll.

Granqvist anser att han ska vara given i landslaget till EM för han har aldrig gjort en dålig landskamp! Ett av de roligaste skämten denna första april.

Berg anser att han borde spela från start med Zlatan efter fått göra mål när man sköt bollen på honom eller var det ett självmål!

Göteborg säger de ska utmana om SM guldet – Ja som sagt kul med april skämt, även om man ska luras 1 april.

Mitt första spel i april är dock inget att skämta om, nu kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ZARAGOZA – CARTAGENA / AVSPARK 21.30
Zaragoza har varit katastrof i år och det med tanke på att man blev trea förra året och kvalade upp till högsta ligan. Laget har hela fjorton uddamålsförluster, där åtta är förlust med 1-0 och fyra är med 2-1. Nu har man äntligen vaknat lite och det framför allt på hemmaplan. Här har man bara förlorat en match på de åtta senaste. Efter att ha legat långt under strecket en längre tid så har man nu klättrat över nedflyttningsstrecket och placerar sig på en sextonde plats med 34 poäng och 26-30 i målskillnad. Det är dock bara två poäng ner till att hamna under strecket igen, så nu gäller det att hålla i det fina hemmaspelet. I förra omgången blev det 1-1 borta mot Logrones som ligger på en artonde plats.

Cartagena som är nykomling började fantastisk bra med fyra segrar och två kryss på de sju första (en förlust i mellan ) sen började det rasa och nu är man näst sist på en tjugoförsta plats med 31-43 och 30 inspelade poäng. Det finns idag inget lag som är sämre bakåt i serien, men det är för den delen inte kört, det är bara tre poäng upp till säker mark. Senast gjorde man en kanonmatch hemma mot tionde placerade Malaga. Här klarade man av att spela 1-1 vilket var ett steg i rätt riktning om man ska klara ett nytt kontrakt.

✅ SPELET:
👉 Zaragoza är riktigt bra hemma – just nu i alla fall. Med sex segrar och bara en förlust på de sju senaste är borgen plötsligt en borg igen. På dessa matcher har man 7-1 i målskillnad.
👉 Cartagena är näst sämst i hela serien borta. På de fem senaste har man 1-9 i målskillnad med fyra torskar och ett kryss. Totalt borta har man 11-24 och 10 poäng på femton bortamatcher.
👉 Zaragoza har trots bra hemmaspel bara tagit sju poäng på de fem senaste och har mediokra 5-5 i mål. Här förstör bortaspelet tryggheten som man bygger upp hemma.
👉 Cartagena är dock sämre de fem senaste, med endast fem inspelade poäng och 4-6 i mål.
👉 Mötet i januari slutade 1-1 där Zaragoza fick ett mål bortdömt i en VAR bedömning och där man kvitterade först i minut 81. En jämn match där faktiskt Cartagena var det bättre laget om man ser till statistik

Jag hade höga förväntningar på Zaragoza detta år och har lagt ett antal kronor som blivit fel när de spelet. Nu anser jag att de ska vinna igen och denna gång på hemmaplan mot ett lika desperat bottenlag som de själva. Det har hela säsongen varit med småmarginaler som Zaragoza förlorat eller vunnit och det måste lossna någon gång för ett lag som faktiskt var topplag förra säsongen. Zaragoza är just nu riktigt bra hemma och detta ska fälla avgörandet i denna match enligt mig. Jag kaxar till det också med ett lägre spelvärde på ett Asien spel, där det nu är dags för Zaragoza att vinna med två bollar eller mer, vilket inte hänt mer än en gång i år. Oddsen är riktigt bra här och är absolut värt en eller två kronor. Pengarna tillbaka om man bara vinner med ett mål

Spelet: Zaragoza seger / Zaragoza seger Asien -1
Spelvärde: 3 av 5
Odds: 2.00 / 2.98
Spelbolag: William Hill

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen