fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll 21/4 Inför: Lübeck – Ingelstad!

Publicerad

on

Gårdagens match i turkiska ligan var en match där alla gick och väntade på slutsignalen och det offensiva spelet uteblev helt. I England däremot blev det målfyrverkeri och spelet satt. Idag flera bra spel från olika ligor i Europa, men jag klickar i en match i Tyskland som min huvudmatch.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ingelstad ligger trea inför dagens möte med nitton placerade Lübeck. Vid vinst idag så går man om Dresden som är på andra plats och skulle Rostock förlora i toppmötet mot Wehen – Ja då är man plötsligt etta. Två lag går direkt upp, det tredje får ett svårt kval mot ett lag från andra divisionen. Förutom att formen är urusel där Lübeck är i bättre form de fem senaste så ska detta vara en match som Ingelstad ska dominera. Det skiljer 29 poäng mellan lagen, där Lübeck har -13 i målskillnad medan Ingelstad har +9. Det stora oket som Ingelstad dras med är att man är riktigt dåliga på bortaplan, detta samtidigt som man har urusel form kan ställa till det. Samtidigt är Lübeck inget lag att lita på i hemmaborgen där man bara har dragit ihop 18 poäng på 16 matcher.

👉 Oddset är riktigt bra och jag trycker till med ett bättre spelvärde då jag anser att här ska det och måste det bli en bortaseger om man vill ta klivet direkt upp. Ingelstad har visat upp ett riktigt fint spel innan man de fem senaste kryssade tre matcher och förlorade en. Nu vänder man tillbaka och tar en ny trea.

👉 SPEL 2:A / ODDS 1.90 / SPELVÄRDE 4 / AVSPARK 19.00.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen