fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 16/5 Inför Karlsruher – Kiel!

Publicerad

on

I dagens andra match från Bundesliga 2 är förutsättningarna stenklara. Tre poäng för andra placerade Kiel och man är klar för Bundesliga nästa säsong. Endast två omgångar återstår och man har fyra poäng till godo på tredje placerade Fürth.

Nu möter man Karlsruher som placerar sig på en nionde plats och har absolut bara äran att spela för de två sista omgångarna – Ja och att man kan komma några steg upp i tabellen.

Bortaplan är alltid svårt mot ett lag som dessutom kommer gå allt framåt för att avsluta bra.
Här är motivation en stor faktor till att spelet ska sitta. När man dessutom tittar på form så har Kiel tagit tretton poäng och 11-3 i mål på de fem senaste, medan hemmlaget bara orkat motivera ihop fyra ynka poäng.

Kiel kan inte slappna av förrän man spelat in dagens trea och här vill man inte bjuda in Fürth till direktplatsen inför sista omgången. Oddset på dubbla pengen är otroligt bra för ett Kiel som jagar en Bundesliga plats.

👉 KIEL SEGER / ODDS 2.20 / INSATS 800 KR / SPELVÄRDE 4 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen