fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 17/5 Inför Mjällby – BK Häcken!

Publicerad

on

I dagens match från allsvenska Listerlandet tar minkfarmarna Mjällby emot stor floppen BK Häcken från Hisingen. Här är det en match som spelas på gräs vilket är stor fördel hemmalaget. Häcken som ligger sist i serien måste nu snäppa upp sig rejält oavsett underlag för att inte bli akterseglade.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Det är ett snål spelade Mjällby som har 3-4 i mål och 8 poäng på de sex första omgångarna. Man har nu vunnit två och kryssat en i de tre senaste matcherna. Senast Halmstad borta (1-1) Östersund hemma (1-0) och Degerfors hemma (1-0). Här har man mött lag som alla ska vara på den undre halvan precis som Mjällby. Lagets spelidé alla man på egen planhalva och så långa kontringar med fasta situationer.

👉 BK Häcken har total floppat och Andreas Alm har dragit svansen mellan benen och lämnar för nytt äventyr i Danmark vid EM uppehållet. Det var förmodligen det eller få sparken. Ny tränare väntas, det kan mycket väl bli Axen eller Jens Gustavsson. Sist placerade och ännu ingen seger i årets allsvenska och en tränare som lämnar. Påverkar det laget i negativ bemärkelse!

👉 Häcken ska vara ett topplag med det material som man förfogar över, medan Mjällbys trupp tillhör de sämre i årets allsvenska. Här ska det i normala fall råda stor klasskillnad. Kan naturgräs och sviktande självförtroende spela roll i dagens match – Nä det ska inte spela roll. Jag anser att nu vänder det för Häcken som tar sig i kragen och inser allvaret i att ligga sist. Trots gräs så SKA man vinna mot ett egentligen riktigt dåligt Mjällby. Kanonodds på Häcken klickas i detta spel

👉 BK Häcken seger / Odds 2.40 / Insats 800 kr / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen