fbpx
Connect with us

 SPELTIPS FOTBOLL 1/6: SUNDSVALL – JÖNKÖPING

Publicerad

on

FORMEN AVGÖR!
Då var vi inne i juni och en underbar månad väntar med ett fantastisk EM. Här kommer Sverige med en B – lags trupp som förmodligen kommer göra samma fiasko som man gjorde i ishockey VM. Om så sker, så anser undertecknad att konsekvenserna ska/bör blir att ledarna får kliva av så att vi kan ta fotbollen in i 2021 och inte leva på gamla meriter.
Men vi är inte där ännu, först ska det gnuggas lite Superettan fotboll under denna tisdagskväll. En tisdagskväll där utbudet är lika illa som att inte ha sill och nubbe på midsommar.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

 

 SEX ANLEDNINGAR VARFÖR DETTA ÄR ETT BRA SPEL & EN SE UPP:
👉 Sundsvall har börjat hitta formen. Laget har nu tagit tretton poäng på de fem senaste matcherna och har 10-3 i mål på dessa matcher.
👉 Sundsvall har värvat för att ge sig själv chansen att slåss om en plats i allsvenskan 2022.
👉 Sundsvall är tillbaka på NP3 Arena där man nu spelat två hemmamatcher och vunnit båda
👉 Jönköping har helt tappat fart och har bara orkat med att plocka hem fem poäng och har 5-5 i mål på de fem senaste. Bra defensiv dock, men urusel offensiv.
👉 Jönköping har tappat massor av tongivande spelare och krokodilen Brännan som tränare. Detta medan man fått in en medioker AIK tränare som absolut inte har samma pondus som Brännan när det börjar gå illa. Senast fick man stryk hemma av nykomlingen Landskrona (3-1)
👉 Jönköping är sämst i serien på bortaplan. När man har spelat tre matcher har laget bara tagit en poäng och har 1-5 i mål.
❌ Sundsvall har inte mött de skarpaste lagen i serien de fem senaste matcherna. Här ska man se upp lite då man vunnit mot lag på undre halvan som är lika dåliga som Guams landslag (förlust senast hemma mot Kina i VM kvalet 0-7).
När Sundsvall får till det ordentligt över 90 minuter – Ja då håller man absolut högsta klass i årets serie. Att Sundsvall ska vara ett lag som verkligen ska ge sig in i striden om allsvenskan anser undertecknad vara ett faktum. Jönköping, är inte dåliga, men att man ska tillhöra toppen i år det kan de räkna bort helt.
Här väljer jag att lägga mina pengar på en Sundsvall seger mot ett tråkigt men hårt kämpande Jönköping. Hemmaseger till dubbla pengarna med ett lägre spelvärde klickas i.
Lycka till vid rygg!
✅ SUNDSVALL SEGER
✅ ODDS 2.10
✅ INSATS 400 KR
✅ SPELVÄRDE 3 AV 5
”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen