fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 2/6: Inför Shonan – Gamba Osaka!

Publicerad

on

SPELTIPS Fotboll 2/6: Inför Shonan – Gamba Osaka! Avspark 12.00

Dagens spel i japanska ligan mellan Shonan och Gamba Osaka är ett riktigt bottenmöte. Shonan placerar sig på en fjortonde plats med 17 poäng och 15-18 i mål. Gamba Osaka är på en artonde plats med 13 poäng och 7-14 i mål. Men här ska vi lägga till att Gamba Osaka bara spelet fjorton matcher mot Shonans sjutton.

Men varför spel på denna match mellan två bottenlag i Japan?

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Först ska skrivas att undertecknad följer de japanska ligorna mer ingående varje helg och här finns det alltid bra spel med bra odds. Livespel i japanska ligan kan varmt rekommenderas. Men största anledningen till just detta spel är att Gamba Osaka förra året kom tvåa i serien och förlorade sedan finalen i japanska Supercupen mot suveräna Kawasaki med totalt 3-2. Man förlorade också cupfinalen i Japan mot samma lag med 1-0.

👉 Nu började man säsongen med ett Coronautbrott och därför har man också mindre spelade matcher som även speglar resultaten som är därefter. Men nu är man på gång igen och har vunnit de två senaste matcherna och börjat klättring uppåt. Dagens motståndare Shonan kom sist förra säsongen med enbart 27 inspelade poäng.

👉 Här ska Gamba Osaka ha en absolut rimlig chans att ta sin tredje raka seger trots bortaplan och trots alla de problemen som funnit i klubben i början av säsongen. Gamba har på pappret ett starkt lag precis som förra året, där endast tre spelare lämnat och två kommit in. Nu är en rejäl klättring på väg bort från bottenträsket och upp mot toppen igen. Shonan är klart bättre än förra året och ska inte underskattas, men ska ha svårt mot ett pånyttfött Gamba Osaka.

Lycka till vid rygg!

✅ Gamba Osaka seger
✅ Odds 2.60
✅ Insats 400 KR
✅ Spelvärde 3 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen