fbpx
Connect with us

Speltips fotboll inför Sylvia – Brommapojkarna

Publicerad

on

SPELTIPS FOTBOLL 3/6: INFÖR IF SYLVIA – BROMMAPOJKARNA! AVSPARK 19.00

Dagens spel på fotboll är som att välja mellan pest och kolera. Ett par värdelösa träningsmatcher i landslagssammanhang inför EM och så lite fotboll från Europas bakgård.
Vill man spela en match på vänskapsnivå så kan man med säkra pengar klicka i Turkiet seger Asien -1.5 till oddset runt 1,65. Här möter man Moldavien, som håller samma klass som det B – lag Sverige skickar till EM slutspelet med korv Janne som förbundskapten.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Förutom denna match så är Brommapojkarna seger mot Sylvia, lika gjuten som de som är dumpade med betongblock i Nybroviken. Här är det inte mycket att prata om. BP är laget som kommer att vara topp två hela vägen in i kaklet och förhoppningsvis så får vi se laget spela Superettan nästa år. Här är det bara Sandviken, Dalkurd och Umeå som ska kunna utmana om en direktplats respektive en kvalplatsen till nästa års Superettan.

👉 Det finns dock ett dilemma och det är att nya tränaren i BP har fått för sig att rotera i spelartruppen för att alla ska få spela, alltså inte spela bästa elva i varje match! Vilken dagisnivå detta är och vilka brister man har som tränare när man kör på Korv Janne modellen.

👉 Om BP matchar absolut bästa elvan så ska man svälja Sylvia som undertecknad sväljer i sig en mjukglass innan den smälter i solen stående mot en plåtvägg. Lågt odds, så man kan vänta på ett livespel där oddset går upp efter 15-20 minuter vid lika ställning. Skulle Sylvia ta ledningen under första halvlek – Ha förtröstan och lassa in lön, bostad och familjen till dubbla pengarna. Detta vänder BP.
Här går jag in från start med juni månad första Maxbet. Jag kommer dock att fortsätta lassa in degen om oddset stiger vid likaställning eller som ovan.

Lycka till vid rygg!

✅ BP seger
✅ Odds 1.50
✅ Insats 1000 KR
✅ Spelvärde 5 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen