fbpx
Connect with us

Speltips fotboll 4/6: Inför Vänersborg – Lindome!

Publicerad

on

SPELTIPS FOTBOLL 4/6: INFÖR VÄNERSBORG – LINDOME! AVSPARK 20.00

Utbudet denna fredag är så dåligt att det knappt går att hitta en riktigt bra match att lägga ett spel på. Men jag grötar ner mig med en match på lägre svensk nivå från söderettan. Efter gårdagens lyckade spel både i träningslandskampen med Turkiet och krossen i BP segern mot Sylvia, så kan det ju knappast gå fel i dagens spel – Eller!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Nykomlingen Vänersborg började som en frisk fläkt med tre raka segrar och hade hela 9-2 i målskillnad på dessa matcher. Sen har det gått sämre, med bara en poäng till på de sex senaste har laget nu kommit ner från molnen och landat som en vidbränd pannkaka i bottenträsket av division ett södra. Efter nio spelade matcher har man nu 12-14 i mål och tio inspelade poäng

👉 Lindome – ja det är inget lag man ska hålla sig i när det blåser anfallsfotboll från motståndarna. Laget läcker som ett kinesiskt laboratorium bakåt, men är faktiskt fjärde bäst i serien offensivt Men vad hjälper det när man verkar ha missat punkten om hem jobb. Nu har man tre kryss och två förluster på de fem senaste och totalt är det 15-15 i målskillnad.

👉 Även om Lindome inte ser stabila ut bakåt så är man absolut giftiga framåt och kan man bara stänga porten till egna målet så har man absolut en bra möjlighet att vinna denna match. Lindome som var topplag förra året med en fjärde plats, ska inte bli sämre i år, men då måste man vinna mot nykomlingen Vänersborg som just nu är i en riktig svacka. Detta är dock ingen match som Lindome bara går ut och vinner med att ha huvudet kvar i omklädningsrummet. Här gäller det att jobba hårt för att visa nykomlingen var skåpet ska stå.

👉 Jag kör ett lågt spelvärde och en låg insats med riktigt bra odds på en Lindome seger. Överlag ska man vara ett bra lag oavsett om man får till defensiven eller inte.

Lycka till vid rygg!

✅ Lindome seger
✅ Odds 2.40
✅ Insats 350 KR
✅ Spelvärde 2 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen