fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll 7/6: Inför J-Södra – Akropolis!

Publicerad

on

Utbudet är riktigt dåligt just nu och vi väntar med spänning på EM som kör i gång på fredag.
I Superettan tar Jönköping emot Akropolis. Ett Akropolis som har klara problem i spelet med sin nya tränar för året (som förmodligen snart får sparken om de inte börjar ta mer poäng) Nu har man satsat för att kunna vara med i toppen och det har ju inte gått så bra än så länge. Nu vann man senast med 1-0 mot ett uddlöst Falkenberg. Jönköping kommer från två raka segrar och verkar ha fått fart på offensiven, senast slog man tunga Sundvall borta med 1-2.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Trots dålig offensiv från Akropolis så måste det lossna snart. Att det lossnat för Jönköping de två sista med 5-2 i målskillnad visar att man i alla försöker spela fotboll med nya tränaren. Dock har man släppt in mål i fyra av de fem senaste matcherna. Det är en match som säkert kan sluta 0-0 men jag tror på två lag som vill ha tre poäng och det får man med offensiv fotboll. Spelet denna tisdag blir ett målspel där bägge lagen behöver vinna och det gör man enbart med mål.

Lycka till vid rygg!

✅ Över 2,5 mål i matchen
✅ Odds 1,90
✅ Insats 350 KR
✅ Spelvärde 2 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen