fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll: Dags för en dubbel i division 2

Publicerad

on

✅ Speltips Fotboll: Dags för en dubbel i division 2

Spel med två singlar som också blir en dubbel.

Vi närmar oss EM start och då har lallar gänget Sverige fått Corona i laget. Att jag kallar dem lallare beror på att förbundet har sedan Pandemin startat förnekat att man inte skulle kunna ha publik och säkra matcher för spelarna då man har ett stensäkert protokoll att gå efter. Detta protokoll var idiotsäkert och man har fördömt hela upplägget från regeringen och folkhälsomyndigheten. Lallarna gav spelarna ledigt i några dagar och vips så var det protokollet lika mycket värt som hela det mediokra förbundet som styr svensk fotboll mot avgrunden. PINSAMT.

Utbudet är riktigt dåligt just nu men hittar två spel i division 2 som spelas både som singlar och som en dubbel till riktigt bra odds.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SINGEL 1 MED AVSPARK 19.00 BK ASTRIO – ESKILSMINNE.
👉 Här har jag mycket lite koll på hemmalaget, men man kvalade sig upp från förra säsongen genom att slå Prespa med 4-2 och spelar således i division 2 denna säsong. Man förlorade första matchen mot Torslanda med 4-3, så här verkar man ha en riktigt bra offensiv, men en sämre defensiv.. Eskilsminne åkte ur division 1 södra med buller och bång. Man missade kvalplatsen på målskillnad i sista omgången. Eskilsminne är ett lag med ambitioner som i framtiden kommer putta ner Helsingborg från att vara störst i stan då man har muskler ekonomiskt. Nu börjar man klättringen igen och jag spikar in tvåan till fina 1.85 i odds. Jag går på ett Maxbet i denna match trots att det bara är andra matchen för säsongen.

✅ SINGEL 2 MED AVSPARK 20.00 IFK ÖSTERÅKER – GAMLA UPPSALA
👉 Här går jag på vad spelarkollegor har viskat i mitt vänstra öra. Österåker kommer till spel med en sargad trupp där man har massor av skador. Man började också säsongen med en förlust mot mediokra FC Järfälla (3-2). GUSK förlorade också premiären, men här mot hårdsatsande Stockholm Internazionale (1-2). Nu möts två bra lag som spelar riktigt trevlig fotboll och här får GUSK spelet då Österåker fattas viktiga spelare. Odds 1.85

👉 Dubbeln bildas med dessa två lag och spelvärde – Ja det blir lite lägre då säsongen precis startat. Men i första matchen går jag hårt åt att det ska bli en Eskilsminne seger trots att det bara är andra matchen för säsongen.

Lycka till vid rygg!

✅ Dubbel med Eskilsminne & GUSK vinst
✅ Odds 3.42
✅ Insats 400 kr
✅ Spelvärde 2 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen