fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll: Inför Kristianstad – Rosengård i Div. 2

Publicerad

on

✅ Speltips Fotboll: Inför Kristianstad – Rosengård i Div. 2

Nu är det inte många timmar kvar till avspark i EM och redan här vill jag varna för att Turkiet inte är så dåliga som alla gör gällande. Men mer om detta under fredagen.

Dagens mest pinsamma från vårt landslag!
Sverige tar in fler spelare i bubblan är den stora rubriken i dagens kvällsblaskor. Det är ju bra att man nu inser att Corona risken är större än vad man fattar, trots ett idiotsäkert protokoll som man hävdar att man har på förbundet. Men vad hjälper det när hela fotbollseuropa skrattar åt svenska förbundet som tycker den viktiga ledigheten för att få umgås med nära och kära inför EM går före att hålla alla samlade tills vi kör i gång.

Förutom detta så ska vi ju enligt våra fantastiska ledare mörda spanjorerna och tjonga långt på deras hörnor helst ut till inkast.

Kul att vi får vara med och delta och umgås 2021.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

🔥 Alla spelen satt igår och nu är det lie bättre utdelning i undertecknads spel. Dessutom satt ett Maxbet och en dubbel till över tre gånger pengarna. det var ju inte helt fel.

Utbudet idag är uruselt men kör vidare i en match ifrån norra Skåne där fattiga Kristianstad möter Rosengård, laget som får står åt sidan för damlaget och deras spel i allsvenskan.

👉 Kristianstad förlorade första matchen helt rättvist mot IFK Hässleholm (2-0) som förra året var ett bottenlag och kvalade sig kvar. Kristianstad kom endast två poäng före i enkelserien som spelades och var således också ett bottengäng förra året med endast 15 inspelade poäng. Nu är man som vanligt kaxiga och ska vara ett topplag i år, men med få förändringar i truppen så kommer man förmodligen ligga på undre halvan även i år. Detta är ett riktigt brunkargäng som säger de vill spela fotboll, men allt som oftast blir det tjonga långt och jaga.

👉 Rosengård herr har ambitioner att ligga på övre halvan av serien, men med all energi på ett satsande Rosengård dam så är det inte enkelt att vara tvåa i sin egen klubb – Ja och knappt det. I Malmö finns det dessutom så många bra klubbar som är bättre så man får var riktigt nöjd med att man har en trupp som i alla fall försöker spela fotboll. Förra året blev laget sexa, men det var hela nio poäng upp till kvalplatsen och elva poäng till serieseger. Nu har man börjat riktigt bra med seger mot Eslöv där man vände ett 0-1 underläge till 2-1 seger.

👉 Här förväntas Kristianstad gå in med full satsning och med bollen i luften ska man ge det spelande Rosengård en match. Svårbedömt och jämt eftersom det bara spelats varsin match, men jag går på det spelande laget som verkligen kan rulla boll på marken. Kan Rosengård få tag i bollen så ska Kristianstad få problem. Låg insats och lågt spelvärde i en riktigt dålig fotbolls torsdag.

Lycka till vid rygg!

✅ Rosengård seger
✅ Odds 2.45
✅ Insats 200 kr
✅ Spelvärde 1 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen