fbpx
Connect with us

Dags att betta på vinnaren av EM i fotboll.

Publicerad

on

Fossilerna är borta och det "nya Sverige är redan klart för VM enligt många

Idag startar sommarens bästa evenemang när det gäller fotboll, nämligen fotbolls – EM. Men vilket lag vinner EM och vilka lag kan skrälla? Kan Sverige göra en bragd och ta sig hela vägen till final? Här kommer mina tankar bara några timmar innan avspark

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Vilka är favoriter i EM!

👉 På spelbolagen får vi runt 5.50 i odds på att Frankrike ska vinna hela EM. Och visst ska Frankrike vara en av de större favoriterna då man har spelare som Kante, Benzema, Mbappe, Pogba, Grizmann med flera. Ett lag som på pappret är riktigt bra och absolut ska utmana om Europatiteln. Men man spelar i dödens grupp och måste först ta sig vidare från denna.

👉 Det finns utmanare och här snackas det som vanligt mycket om England. Laget har ännu en gång smugit upp som andrahandsfavoriter. Här kan vi få över sju gånger pengarna om vi spelar England som segrare. Men det är som brukligt när det gäller England, alltid med i förhandssnacket men vi kan lika gärna kasta pengarna i sjön, det kommer ge oss större behållning.  När det gäller England är det alltid samma visa, favoriter innan och magplask efter. När lyckades England senast gå hela vägen till en final!

👉 En kandidat som däremot ser riktigt stark ut är Belgien med toppspelare som De Bruyne, Hazard och livsfarliga Lukaku. Dock så måste de överprestera om de ska gå hela vägen, men till över sju gånger pengarna så är de absolut med och allt kan hända i detta EM

 

👉 Fjärdehandsfavoriten som smugit upp lite ur vassen och inte riktigt fått komma till tals är Tyskland. Här har det blivit en liten generationsväxling och resultaten den senaste tiden har inte varit bra när det gäller riktiga tävlingsmatcher. Men som alltid när det gäller totalfotboll där laget är viktigare än den enskilda spelaren så måste jag lägga en varningsflagga för detta fantastiska landslag. Nu får vi hela nio gånger pengarna – Men det sagt är det väl bara att lägga in en slant – Eller!

👉 Flera andra lag som är heta kandidater som har bra odds är givetvis Italien och Spanien med över nio i odds. Portugal med över tio i odds.

 

👉 Det stora utropstecknet får dock vara Holland som verkligen har underskattats av spelbolagen och även av spelarna.
Lägger vi en slant på Holland ska vinna – Ja då plockar vi in över femton gånger pengarna.

 

👉En annan outsider är Kroatien till hela trettiofem gånger pengarna, men här har laget förmodligen gjort sitt då man har spelare som är riktigt rutinerade, men börjar bli gamla och slitna.

 

✅ Vilka vinner då EM!

👉 I dödens grupp spelar Tyskland, Frankrike, Portugal och Ungern. De två lag som går vidare direkt ur denna grupp har stora möjligheter att plocka hem EM bucklan. Men skulle Portugal vara ett av lagen så anser jag inte dessa går hela vägen.

👉 Att inte spela någon av Frankrike eller Tyskland som vinnare är egentligen tjänstefel när man håller med betting. Men här vill jag faktiskt sticka ut hakan och säga att Holland kan vinna hela EM och det till riktigt bra odds. Kommer Holland till semifinal så ska de absolut ha stor chans att vinna allting. Holland har ett fantastisk lag och spelar en bländande fotboll. Det enda som kan oroa är att laget inte har tillräckligt med mästerskapsrutin och det var längesedan man gick hela vägen i de stora mästerskapen.

👉 Jag slänger in en slant på Holland och Tyskland i detta mästerskap och hoppar storfavoriterna Frankrike och England.

✅ Sveriges chanser till EM seger!

Vill man spela på en rysare som svensk så kan man lägga ett spel att Sverige vinner EM. Här får vi ett odds på över åttio gånger pengarna. Vilket givetvis är alldeles för lite, här borde det utan tvekan vara tresiffrigt. Sverige som hamnat i en lätt grupp men endast ett riktigt bra lag i Spanien, ska ta sig vidare ur gruppen, detta även om laget på pappret är riktigt mediokert. I gruppen finns ju även Polen och Slovakien som motståndare, det är två lag som man bara ska slå. Men som vanligt är inte Sverige där för att vinna, utan man är där för att delta och ha kul, i alla fall om man ser på det lag som förbundsledningen tagit ut och hur man bettet sig innan i förberedelserna. Nu har man både livrem och hängslen i detta EM då de bästa treorna också går vidare och klarar man inte en andra plats så ska man och bör man klara en tredje plats med avancemang. Efter det, då är det tack och hej för det svenska laget. Så spara på pengarna med att tro på svensk EM seger.

✅ EM floppen!

Lägg inga pengar på England, Kroatien eller Portugal att vinna EM denna gång och absolut inte Sverige.

✅ Heta möten i Grupp A!

👉 fredagen den 11 juni kl. 21:00 Turkiet-Italien
Grupp A får öppna hela mästerskapet, där det italienska landslaget har fördelen att spela på hemmaplan. Men se upp för Turkiet, det är absolut inget dåligt lag och oddset på en turkisk seger kan ge upp till hela nio gånger pengarna och ett kryss ligger på fyra gånger pengarna. Varför inte spela en dubbelchans till över tre gånger som en bra start på detta EM. Givetvis ska Italien ha fördelen här och 1.58 är ju helt ok odds på favoriten, men jag vill se en liten skräll redan i början och håller lite på turkarna i denna match.

👉 söndagen den 20 juni kl. 18:00 Italien-Wales
Det walesiska landslaget överraskade många vid förra Europamästerskapet när man tog sig hela vägen till semifinal. Om Italien tappar poäng mot Turkiet så kommer man att studsa tillbaka i denna match. Oddset kommer komma senare och kan mycket väl hamna uppåt dubbla pengarna om man förlorat första matchen.

✅ Heta möten i Grupp B!

👉 lördagen den 12 juni kl. 18:00 Danmark-Finland
Nordiskt derby redan i gruppens första match! Detta blir dessutom Finlands allra första EM-match, samtidigt som Danmark får äran att ta sig an laget i just Köpenhamn. Bombsäker Danmarks seger, det är bara att lassa in stora kassan. Här lirar jag direkt ett Maxbet.

👉 måndagen den 21 juni kl. 21:00 Ryssland-Danmark
Ryssland och Danmark har båda hemmaplan under detta EM, men för den här matchen får ryssarna resa över Östersjön för att avrunda gruppspelet. Danmark tar ännu en seger då Ryssland är övervärderade. Här kan oddset bli riktigt bra

✅ Heta möten i Grupp C!

👉 söndagen den 13 juni kl. 18:00 Österrike-Nordmakedonien
Nordmakedonien gör debut i internationella mästerskap och det blir spännande att se hur laget presterar på den riktigt stora scenen. Här ska man dock inte ha en chans så säker Österrike seger till 1.80 måste spelas.

👉 måndagen den 21 juni kl. 18:00 Ukraina-Österrike
Österrike och Ukraina kommer med största sannolikhet göra upp om gruppens andraplats, vilket gör detta till en viktig nyckelmatch för att nå slutspelet. Här kan oddset för att bägge lagen gör mål eller över 2.5 mål i matchen bli högt. Hur oddsen blir ser vi efter första omgången.

✅ Heta möten i Grupp D!

👉 söndagen den 13 juni kl. 15:00 England-Kroatien
Fotbollsnationen England inleder mästerskapet mot Kroatien som tog hem VM-silvret i Ryssland 2018. Detta kan bli ett mycket spännande möte! Här kommer så den första floppen för England. Ett spel på kryss ger fyra gånger pengarna. England har blivit tok favoriter.

👉 fredagen den 18 juni kl. 21:99 England-Skottland
Derbydags mellan de brittiska nationerna, som dessutom sker på hemmaplan den här gången. Ett unikt möte som med stor sannolikhet kommer följas av stor publik. Skottland håller inte klass och då blir oddset därefter. England seger Asien -1 kan absolut spelas om oddset går över 2.5 gånger pengarna.

✅ Heta möten i Grupp E!

👉 lördagen den 19 juni kl. 21:00 Spanien-Sverige
En viktig match för det svenska landslaget, resultatet här kan vara direkt avgörande för lagets chanser att toppa tabellen. Men här blir det seger för Spanien och får Spanien bara hål på Sveriges parkerade elva manna buss så kan det rinna i väg rejält. Med Spanien Asien -1,5 och seger så är ett odds på nästan tre gånger pengarna absolut spelvärt. Sverige är absolut inte bra och trots att landslagsledningen går ut och säger att de ska mörda spanjorerna och sparka långt vid fasta – ja helst till inkast så ska man inte räcka till med detta mediokra lag av flera spelare som inte borde få vara med i landslaget.

👉 onsdagen den 23 juni kl. 18:00 Sverige-Polen
Detta lär bli en måste-match för Sverige för att kunna säkra en placering i tabellens övre halva. Här är det bara att leta bästa odds på 0-0 alternativ 1-1 och sen lägga en slant.

✅ Heta möten i Grupp F!

👉 tisdagen den 15 juni kl. 21:00 Frankrike-Tyskland
Den första riktigt tuffa matchen i gruppen kommer omedelbart sätta ribban för hur lagen behöver prestera vidare under gruppspelet. Här är det ett riktigt svårt spel, men Tyskland känns riktigt på gång och med ett kanonodds på över 3 gånger så är det ett alternativ som måste spelas.

👉 onsdagen den 23 juni kl. 21:00 Portugal-Frankrike
Regerande Europamästaren tar sig an regerande världsmästaren – kan det bli en mer spännande gruppavslutning än så? Frankrike vinnare till kanske dubbla pengarna på denna match skulle vara fint.

” När vi kör, så kör vi”

Lycka till!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen