fbpx
Connect with us

Speltips 12/6: Inför lördagens EM fotboll

Publicerad

on

Herregud så dåliga Turkiet var i premiärmatchen – Eller herregud så bra Italien såg ut. Turkiet är ju absolut inte så dåliga som de var i denna match, de liknade ju Sverige i allt de gjorde. Italien har satt ner skorna och visat att man vill vara med och gå hela vägen. Detta kan absolut räcka långt för Italien om man fortsätter med samma frenesi.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ TRE FANTASTISKA MATCHER UNDER LÖRDAGEN.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Wales – Schweiz med avspark klockan 15.00 kommer inte ge oss någon rolig fotboll. I denna match ställer jag mig frågan är om det kommer bli en massa mål! Jag tror på en seg match med få mål och spelar en liten slant på under 2,5 mål i matchen. Lägger också en slant på x i denna match till 3.15.

✅ Under 2,5 mål i matchen
✅ Odds 1.55
✅ Spelvärde 1 av 5

👉 Danmark – Finland med avspark 18.00. Här ska inte finnarna ha en chans mot ett Danmark som absolut ska kunna ta sig till kvartsfinal. Att Finland är med i EM är lika stor sensation som att Sverige är med. Dock Finland är en riktig frisk fläkt, det är inte Sverige. Här blir det EM fotbollens första Maxbet. Jag lägger också en slant på Danmark Asien -1.5 till 2.25 i odds

✅ Danmark seger
✅ Odds 1.60
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 Belgien – Ryssland med avspark 21.00 avslutar denna fina lördag. Belgien är favoriter på spelmarknaden till ett riktigt bra odds. Att ens tro att Ryssland ska röra Belgien i denna match vore för undertecknad en mycket stor överraskning. Belgien ska verkligen vara en av toppnationerna i detta EM och här kommer det inte hjälpa att Ryssland förmodligen är rå dopade. Belgien seger till nästan dubbla pengarna är taget. Spelar dessutom en liten slant på Belgien Asien -1 till 2.60. Enbart premiär och dopade ryssar stoppar ett Maxbet. Men bra odds på Belgien är bara tacka och ta emot.

✅ Belgien seger
✅ Odds 1.90
✅ Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG & FÖRBUNDET!
Det måste vara att krokodilen Poya numera är ansvarig för landslagets U21 och den som tränar de spelare som finns utanför bubblan om det blir fler Coronafall. Det är numera en självklarhet att det är bra att få sparken från allsvenskan och aldrig visa några resultat. Då blir man anställd av svenska förbundet med sexsiffrig lön och slipper utveckla svensk fotboll.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen