fbpx
Connect with us

Speltips 13/6: Inför dagens fotbolls – EM!

Publicerad

on

NU KÖR VI IN I KAKLET.

Hemska scener utspelade sig i Köpenhamn under lördagen och lite av all glädje med lördagens EM försvann, vi insåg nog alla i stället hur skört ett liv kan vara. Nu verkar allt gått bra och vi hoppas det fortsätter så.

Fyra av sex spel satt annars under lördagen – Allt utom Danmarks matchen där Finland vann var klockrena spel denna lördag.

På tal om Danmark – Finland så var det finländska laget nog det gladaste laget jag sett någonsin på en fotbollsplan. Innan Eriksens kollaps sprang man runt och log så fort man lyckades med en bra brytning till hörna. Otroligt fina bilder från detta finska lag.
Belgien var riktigt bra mot Ryssland, men ryssarna var också riktigt bra i andra halvlek och detta ska vi ta med oss inför kommande matcher.

Som väntat blev den tidiga matchen ett sömnpiller som hette duga, att det kan spelas så tråkig fotboll i ett EM 2021är ett under som är större än att Jesus gick på vatten

MEN NU SIKTAR VI IN OSS PÅ TRE NYA FANTASTISKA MATCHER UNDER SÖNDAGEN.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 England – Kroatien med avspark klockan 15.00.
Här har England blivit så stora favoriter att det är lite av ett skämt enligt undertecknad. Mig veterligen så håller inte England denna världsklass fast alla media och experter anser det. Kroatien har nästan lika dåligt odds som Sverige mot Spanien och detta ska starkt ifrågasättas!
Nu kommer det bli långa bollar och fasta situationer som ska vara Englands fördel för på mittfältet kommer man ha problem med ett fantastiskt spelande Kroatien. Jag anser inte England vara så bra som experterna får det till och ser fram emot att överbevisas i dagens kamp.

Jag lägger ett spel på över 8.5 hörnor under matchen till 1.55. England vill ha massor av hörnor då de är starka i luften och vill avgöra matchen där. Men mitt huvudspel blir en dubbelchans där jag ser Kroatien ta med sig minst en poäng i detta möte och detta till ett kanonodds.

✅ Kroatien seger eller oavgjort x2
✅ Odds 2.60
✅ Spelvärde 3 av 5

👉 Österrike – Nordmakedonien avspark 18.00
Pallar Österrike av trycket att möta laget som ska tillhöra de sämsta nationerna i detta EM tillsammans med Wales, Finland och Sverige! Nordmakedonien är lika stolta som finnarna att vara här och kommer sälja sig dyrt. Österrike som består av flera spelare från Bundesliga ska givetvis vara det starkare laget och kommer dominera denna match. Får man bara hål på den makedonska muren som kommer ställas upp så kan det bli flera mål för Österrike i matchen.

Jag hittar ett riktigt bra spel i att David Alaba gör mål om han startar, oddset är uppe i hela 5,50, här läggs någon krona. Jag lägger också en slant på att David Alaba gör en assist till 5 gånger pengarna Annars blir huvudspelet Österrikes seger och här blir det ett högre spelvärde.

✅ Österrike seger
✅ Odds 1.70
✅ Spelvärde 4 av 5

👉 Nederländerna – Ukraina avspark 21.00
En kanonmatch avslutar denna söndag och det när min outsider om EM guldet ”Holland” går in i turneringen. Nu har man riktiga skadeproblem i backlinjen och det är i den offensiva biten som allt måste stämma i för att man ska vinna och ta sig långt i turneringen.

Ukraina har en riktigt bra defensiv. Majoriteten av spelartruppen kommer från de inhemska toppklubbarna Shakhtar Donetsk och Dynamo Kiev, klubbar som oftast syns i CL spel.

Matchbilden förväntas bli en holländsk dominans sett till bollinnehavet. Ukraina kommer sikta på att ligga rätt i positionerna för att kontra när läget ges. Det här kan faktiskt bli en farligare match för Holland än många tror. Jag håller trots detta Holland som det bättre laget och får man till den offensiva biten så kan det vara ok att defensiven kan vara svajig.

Oddset för holländsk seger är för tråkigt men spelas, dock så spelar jag också Holland över 5,5 skott på mål i matchen till 2.0 i odds.

✅ Nederländerna seger
✅ Odds 1.58
✅ Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG & FÖRBUNDET!
Korv Janne är som ett litet barn som man inte får kritisera eller säga något dumt till. Alla har läst om att det kommer bli varmt under matchen mot Spanien och att spanjorerna tror att det svenska landslaget kommer ha problem med värmen vid avspark klockan 21.00. Korv Janne och det korkade förbundet ska givetvis motbevisa att det inte kommer bli några problem och lägger söndagens träning när det är som allra varmast mitt på dagen. Alla är förvånade, men nu ska korva Janne förbereda spelarna för hetta.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen