fbpx
Connect with us

Speltips inför fotbolls – EM 15/6: Nu smäller det!

Publicerad

on

✅ GÅRDAGENS MATCHER:
Skottland – Tjeckien: Blev en bal på slottet – Oj vilken match det blev. Massor av spel som böljade fram och tillbaka, målvaktsräddningar som var fenomenala och ett mål som redan nu är klart vackrast och häftigast i hela EM. Inget skönspel och mycket bollar i luften, men jäklar vad båda lagen försökte ta sig framåt i matchen. Spelet till 3 gånger pengarna satt fint.

Polen – Slovakien: Zzzz detta var ännu en sådan menlös, tråkig tillställning där Polen var sämst av två skitlag. Besvikelsen över denna prestation ger inte mycket hopp för någon av dessa två lag i fortsättningen. Detta var en bedrövligt dålig fotbollsmatch. Spelen var dessutom katastrof i denna match

Spanien – Sverige:

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ DAGENS TVÅ MATCHER.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ungern – Portugal med avspark klockan 18.00.
Nu är det dags för grupp F att ge sig in i gruppspelet och vilken grupp detta är. I denna match ska Portugal bara avverka Ungern om man ser till vilket lag man har. Här finns det spelare som Dias, Pepe, Silva, Fernandes och givetvis Ronaldo. Men för den delen ska man inte underskatta ungrarna som kommer parkera elvamanna bussen och hoppas på att Portugal tappar boll så man kan kontra in en ett mål eller få en fast situation som kan leda till avslut.

Detta vinner Portugal, man är för bra för att tappa poäng i dödens grupp mot Ungern. Detta blir mitt andra Maxbet detta EM. Lågt odds men här ska pengarna bara rulla in. Spelar också Portugal seger Asien – 1.5 mål till oddset 2,20.

✅ Portugal seger
✅ Odds 1,45
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 Frankrike – Tyskland avspark 21.00
Om första matchen var stensäker så är detta en match som är mer oviss än utfallet på när vi alla ska vara vaccinerade för Corona i Sverige.

Detta skulle kunna vara en tidig finalen där jag sedan tidigare stuckit ut hackan och har satt Tyskland som en av vinnarna tillsammans med Nederländerna.

Frankrike förfogar inte över en bra startelva, de förfogar över två bra startelvor och här ser jag ett problem. Alla i Frankrike vill spela och då kommer det bildas grupperingar inom laget som är missnöjda med den andra gruppen. Detta kanske inte kommer synas utåt, men om det börjar gå dåligt så kan det gå riktigt illa inom truppen.

Tysklands svaghet detta mästerskap är att man har kvar den egentligen fantastiska Joachim Löw. Han är trött och ska ju bytas ut efter mästerskapet och kanske hade det varit bättre att göra detta byte innan EM. Förutom detta så är Tomas Muller tillbaka i de stora mästerskapen igen efter varit petad under VM – fiaskot 2018.

Här kommer vi få se en tät match med ett större bollinnehav från tyskarna, men när Frankrike vinner boll så kommer det bli åka av. Tyskland som nu har byggt om sitt lag till en trebackslinje kan få stora problem i just omställningarna. Trots det så måste jag tro att Tyskland tar en poäng då jag satt dem som vinnare av hela turneringen.

Spelet är inte det enklast i denna match därför gör jag en kombination med Bet Builder som underhåller hela match. Oddset till över 3 gånger degen är som klippt och skuret här. Dock med ett lågt spelvärde då det är fyra resultat som ska sitta.

✅ Över 1,5 mål
✅ Båda lagen gör mål
✅ Tyskland eller oavgjort
✅ Över 6,5 hörnor i matchen.
✅ Odds 3,20
✅ Spelvärde 1 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG & FÖRBUNDET!
🤬 – Jag har lovar mig själv att inte kommatera det svenska spelet, men korv Jannes uttalande efter matchen var bland det mest horribla jag hört en svensk förbundskapten säga. Inte bara att han inte kunde berömma Robin Olsens insatser ordentligt. Gubben hade mage och stå och säga att vi följde planen utom de femton första minuterna då vi kom lite långt ner i plan!!! Han sa också att jag skäms inte över spelet – Ja du Janne du borde mer än skämmas. Att åka till EM för att inte försöka vinna, utan bara spela för att inte förlora en poäng är mer än skämmas.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen