fbpx
Connect with us

Speltips inför fotbolls – EM 16/6: Dags för omgång två!

Publicerad

on

GÅRDAGENS MATCHER:

Ungern – Portugal:
Det satt långt inne, men att Portugal till sist skulle avgöra var väl rätt så väntat. Tycker absolut inte Portugal var så bra som alla förväntar sig, Ungern är trots allt ett rätt mediokert lag. Maxbet satt klockrent och även Asien spelet satt som det skulle.

Frankrike – Tyskland:
Frankrike är absolut helt rätt favoriter till att plocka hem hela EM. Med stabilt försvarsspel och bländande omställningar kan det bli tufft för andra lag att rå på dem, men det finns lag som utmanar.
Tyskland behöver byta förbundskapten, det är väl alla överens om! Att lämna totalfotbollen till att försöka spela tiki taka fotboll börjar ju bli löjligt. Nu är man egentlige riktig bra så går man bara vidare ur gruppen så kan det trots allt kunna räcka hela vägen till en semifinal och väl där så blir det åka av.

Lag som imponerar efter omgång ett:
Här måste Italien nämnas som verkligen överraskade med ett offensivt spel som inte var likt Italien i stora mästerskap. Belgien ser riktigt bra ut och så mina favoriter Nederländerna som har den offensiv som underhåller oss till max. Givetvis så var också Frankrike riktigt bra igår.

Tråkigast och värdelösa efter omgång ett:
Tråkigast givetvis Sverige med under hundra passningar inom laget på 90 minuter plus övertid. Polen var helt under isen och Nordmakedonien kan lika bra åka hem, redan nu. Wales är så tråkiga och dåliga så att där måste undertecknad sitta och slå sig i ansiktet varje sekund för att hålla mig vaken.

Överreklamerade efter omgång ett:
Detta fruktansvärt sega England som spelar så dålig fotboll, men trots det får man med sig tre poäng mot ett helt lamt Kroatien som inte gjorde någon offensiv ansträngning under hela matchen. Detta var en riktigt skitmatch med två lag med massor av världsstjärnor, men som verkligen inte underhöll oss.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ DAGENS TRE MATCHER.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Finland – Ryssland med avspark klockan 15.00.
Vi startar omgång två med spel på ryssarnas hemmaplan. Detta kommer bli en tuff match för våra finska vänner. Ryssland gjorde en riktigt bra andra halvlek i sin förlustmatch mot Belgien och trots förlusten med 3-0 så var det jämnare än vad siffrorna säger. Finland kommer som vi alla vet från den hemska upplevelsen i Parken mot Danmark och har tre poäng med sig inför denna match.

Här kommer Ryssland tugga på ordentligt och finnarna får se sig vara underlägsna i spelet, men jag vill överraska lite och tro att finnarna gör en heroisk insats som under finska vinterkriget och tar med sig en poäng i matchen. Idiotiskt spel tycker och tänker ni, men kan finnarna bara hålla stången under första anstormningen så finns den fantastiska Pukki längst fram och får han en chans eller två så blir det mål. Han är inget träben som många andra nordiska spelare i detta EM. Dubbelchans till fina 2,40 gånger pengarna blir huvudspelet i denna match.

✅ Dubbelchans Finland 1x
✅ Odds 2,50
✅ Spelvärde 2 av 5

👉 Turkiet – Wales avspark 18.00
Nu snackar vi en helt avgörande match för Turkiet mot otroligt träiga och sega Wales. Turkiet som blev helt utschasade från Stadio Olimpico i Rom av Italien i första omgången måste snäppa upp sig rejält i denna match. Wales, ja vad ska man skriva! Det är ju hemskt att så tråkiga och sega lag får och kan kämpa till sig poäng i ett EM. Men kan Sverige med sin destruktiva tråkiga fotboll så kan givetvis Wales göra samma sak. Det ska dock tilläggas att Wales åtminstone försöker spela fotboll, men har här enorma brister.

Turkiet är faktiskt inte är så dåliga som de visade när de blev hunsade i första matchen. Nu möter man ett lag som tjongar långt, springer mycket och lever på inlägg och fasta situationer. Här måste Turkiet trots allt kunna vinna och spelet blir med ett mycket lågt spelvärde på pengarna tillbaka vid oavgjort och då en turkisk seger. Oddset är bra, men håll igen Wales kommer äta taggtråd för att inte förlora. Lägger också en slant på 0-0 till 6,50 i odds och 1-1 till 6,00 i odds

✅ Turkiet seger, pengarna tillbaka vid oavgjort.
✅ Odds 1,80
✅ Spelvärde 2 av 5

👉 Italien – Schweiz avspark 21.00
Så kommer vi då till kvällensmatchen där Italien ska visa att spelet från första omgången inte var en tillfällighet. Nu möter man Schweiz som måste våga gå framåt efter att bara fått med sig en poäng mot Wales i en EM:s sämsta matcher än så länge.

Italien har ännu en hemmamatch på Stadio Olimpico i Rom och detta är givetvis en stor fördel. Här måste jag tro att Italien inte sviker sitt fina spel och klickar därför i en seger som mitt huvudspel till ett rätt mediokert odds.

Jag lirar också Italien seger Asien – 1 till fina 2,20 i odds. Här är det som vanligt vid endast en målsseger pengarna tillbaka. Högre spelvärde på denna match då jag förväntar mig att se ett lika frejdigt Italien som i första omgången.

✅ Italien seger
✅ Odds 1.65
✅ Spelvärde 3 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG & FÖRBUNDET!
🤬 Här måste det givetvis nämnas att korv Janne tar oss alla i örat när det gäller kritiken mot hur man spelade mot Spanien och att man attackerar enskilda spelare på sociala media. Här anser undertecknad att alla har sin fulla rätt att tycka och tänka vad man vill. Givetvis ska det inte finnas hot mot enskilda träben i truppen. Men tycka det kommer vi alltid göra även om korv Janne tycker annorlunda och vill styra oss som en Nordkoreansk diktatur. Det är extremt pinsamt att han går ut och blir som ett upprört barn på kritiken och försvarar allt och alla runt landslaget. Det vore bättre att han i stället går ut och säger att vi är otroligt nöjda med poängen, men vi vill be om ursäkt för det spel vi visade upp, det var inte enligt vår matchplan.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen