fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 17/6: Danmark in i spel igen

Publicerad

on

GÅRDAGENS MATCHER 16/7

Finland – Ryssland: Det höll inte för Finland trots ett hårt jobbande, kämpande och frustande finländskt lag. Ryssland var helt enkelt för bra i denna match. Även om Finland spelade upp sig i andra så var det inte tillräckligt. Nu blir utan tvekan otroligt svårt för finnarna att kliva vidare bland treorna då man avslutar mot Belgien. Detta oavsett vilket lag Belgien ställer på plan.

Turkiet – Wales: Oj vad turkarna svek alla turkar i världen, vilken otrolig flopp och så pinsamt detta EM blivit. Först totalt utskåpade mot Italien sen denna käftsmäll. Förlust mot ett så mediokert, tråkigt och segt Wales måste vara en flopp som slår det mesta i turkisk landslagsfotboll. Pinsamt – Wales, ja herregud de är ju i stort sett klara för slutspel, det bör räcka att hålla nere siffrorna mot Italien. Pinsamt det också.

Italien – Schweiz: Här pressade Schweiz högt och ställde Italien i första halvlek, vi fick se det där gamla sega Italien som ska rulla boll i sidled och trampa på bollen. Tanken var att, jaha då var vi tillbaka igen. Men oj som undertecknad fick äta upp denna tanke i andra halvlek. Pang, smack, bom och 6-0 på två matcher. Detta kan räcka hur långt som helst – Schweiz försökte och försökte, men Italien var alldeles för bra. Nu måste ostarna vinna mot ett mediokert Turkiet i sista och det stort om de ska gå vidare som en av treorna.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ DAGENS TRE MATCHER.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ukraina – Nordmakedonien med avspark klockan 15.00.
Vi startar dagens matcher med ett fräscht Ukraina som spelar mot Tintin landet Nordmakedonien. I första omgången visade Ukraina att man är här för att ge sig in i striden om platserna till slutspel. Man stod upp riktigt bra mot Belgien och det säger inte så lite. Nordmakedonien fick rådäng av Österrike i första omgången. Trots att alla snackar om att de är bra för de slog Tyskland i VM kvalet så håller inte undertecknad med. Sverige tog poäng mot Spanien och inte är de bra.

Detta kommer bli en miserabel match att titta på och här får det finnas en bra bok att läsa samtidigt för att hålla sig vaken. Tintin landet kommer inte kunna bjuda upp till match och vi får se ett lågt kontrande lag som inte kommer göra underhållningen speciellt hög. Här plockar Ukraina hem segern enkelt och det blir ett Maxbet till ett skitodds. Ukraina seger -1 liras också till 2,25. Här är det som vanligt vid endast en målsseger pengarna tillbaka

✅ Ukraina seger
✅ Odds 1.68
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 Danmark – Belgien avspark 18.00
Kan verkligen Danmark ladda om efter den hemska händelsen mot Finland! Nu måste dessutom Danmark vinna, det kommer bli extremt svårt. Belgien ser riktigt starka ut och kommer att gå för en trea. Vinst och man är i stort sett klar för slutspel.

Svår match, men här hoppas jag verkligen att Danmark kan vinna för att få en möjlighet att spela vidare i turneringen. Belgien kommer springa över Finland i sista omgången så där behöver de inte oroa sig för att inte gå vidare till slutspel, om de skulle förlora.

Med två lag som verkligen kommer försöka ta alla poängen, får spelet bli en liten chansning. Jag lirar 2-1 till Danmark odds 23 gånger degen och en liten slant på 2-2 till 41 gånger pengarna samt över 2,5 mål till fina 2,20 i odds. Alla med lågt spelvärde. Huvudspelet blir bägge lagen gör mål, med lite högre i spelvärde.

✅ Båda lagen gör mål
✅ Odds 2,00
✅ Spelvärde 3 av 5

👉 Nederländerna – Österrike avspark 21.00
Så kommer vi då till kvällensmatchen där Österrike ska försöka stå emot den offensiva maskinen Nederländerna. Österrike som till denna match fått målskytten Marko Arnautovic avstängd efter rasistiska slagord efter att han gjorde mål mot Nordmakedonien. Det finns många korkade fotbollsspelare (de flesta på hög nivå) och så finns de som inte bara är korkade utan redan av smått hjärndöda, här kan vi utan tvekan efter denna händelse lägga in vår vän Arnautovic.

Nederländerna har som jag sedan tidigare sagt problem med den defensiva biten på grund av massor av skador, men offensivt är det ett helt fantastisk lag. Nu möter man Österrike som hade nio av elva spelare som startade senast med klubbadress i Bundesliga. Nu blir det blir verkligen upp till bevis för pyttelandet Nederländerna som producerar så många fina spelare år efter år. Kan Nederländerna få till den defensiva biten mot så många stjärnor från Europas bästa liga så kan detta lag gå som jag tror – Alltså hela vägen till final.

Jag klickar i en seger för Nederländerna och anser att deras grymma offensiva fotboll gör spelet. Jag lirar också Asien -1 även om denna kan vara i tuffaste laget. Men som vanligt vid endast en målsseger pengarna tillbaka

✅ Nederländerna seger
✅ Odds 1.65
✅ Spelvärde 3 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG!

🤬 Allt tyder på att Marcus Berg startar på fredag, detta till trots att det finns riktigt bra spelare med högre kvalité på bänken. Korv Janne vill visa alla att vi har fel när det gäller Bergs vara eller inte vara och ska på sitt sätt gå emot allt och alla för att styra oss till rätta. En envåldshärskare visar sin maktdemonstration med denna laguttagning – Nu ska sägas att det spelar ingen roll vem man sätter som anfallare mot Slovakien, en gul kon gör mål mot detta ängagäng.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen