fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 18/6 Sverige tar tre poäng!

Publicerad

on

GÅRDAGENS MATCHER

Ukraina – Nordmakedonien: Det lilla Tintinlandet Nordmakedonien försökte trots allt att spela fotboll i gårdagens match, men det räckte inte hela vägen. Ukraina som ledde komfortabelt släppte in Nordmakedonien genom en riktigt dålig andra halvlek där man skulle spela säkert och backade hem. Två missade straffar fick vi se och det visar egentligen nivån på båda lagen. Det går inte att missa en straff på denna nivå, alla som gör det bör sluta spela fotboll och syssla med modellera i stället – Egentligen alla som spelar elvamanna fotboll och missar en straff bör syssla med modellera.

🔥 Maxbet satt klockrent i matchen och pengarna tillbaka i Asien spelet.

Danmark – Belgien: Oj vilken match vi fick se. Detta får absolut räknas som en av de bästa matcherna än så länge i detta EM. Taktiskt helt rätt från Danmark, men Belgien visade sig ännu en gång vara äckligt bra. Belgien är absolut ett lag som har allt och lite till. Inte konstigt att man är rankad etta. Med den spetsen man visade igår när man var pressade mot ett utmärkt Danmark så är man absolut ett finallag just nu. Nu håller vi tummarna för att Danmark har lite flyt i sista omgången och trots två förluster går vidare. Med det spelet de hade igår så är de ett måste för hela EM.

🔥 Spelen: Bägge lagen gör mål och över 2,5 mål satt fint.

Nederländerna – Österrike: Ett väldisciplinerat sömnpiller. Oj så tråkig en match kan bli mellan två lag som verkligen har allt, men som har ett spel som tar ut varandra. Nu vann Nederländerna rättvist och de fortsätter att kliva i turneringen med fint anfallsspel. Även om undertecknad satte dem som underdogs och vinnare med Tyskland så ska de inte kunna gå hela vägen om man jämför med vad vi sett från bland annat Italien, Belgien och Frankrike.

🔥 Spelen: Nederländerna vinner och Asien -1 spelet satt som det skulle göra.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ DAGENS TRE MATCHER DÄR SVERIGE BARA SKA VINNA!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Sverige – Slovakien med avspark klockan 15.00.
Vi startar dagens matcher med vårt kära landslag som måste vinna drabbningen mot ett riktigt dåliga Slovakien. Ett Slovakien som har haft sin största avdankande stjärna i Göteborg under våren – Detta säger väl allt om hur dåliga slovakerna är! Vinner inte Sverige denna match så kan alla som anser att vi som varit kritiska till dels laguttagningen, men också till senaste matchen mot Spanien dra god natt mössan över huvudet och verkligen somna om ordentligt.

Det är ett Sverige som senast inte ens försökte spela fotboll och hade med det grövsta en taktik där det gick ut på att fuska till sig tid med maskning, men också sparka långt till ingen. Då är det ett Sverige som annars fördömer allt fusk med stora rubriker när det händer, där korv Janne dessutom är den som brukar stå längst fram och skrika högst när det är tvärtom. Nu visar plötsligt landslaget att det är ok med fusk. Det var horribelt och äckligt att se vårt landslag sälja sin själ så enkelt till djävulens famn.

Men det är också horribelt att ha en förbundskapten i denna match som byter ut den spelare som gjorde skillnad mellan att skapa något eller inte skapa något. Detta visar på både okunskap och för svensk fotboll en framtid för morgondagens spelare att det är ok att inte försöka vinna mot bättre motstånd.

Nu är vi på noll igen, ny match nya möjligheter! Här ska Sverige vara det spelförande laget som ska dominera matchen ordentligt och med Isak längst fram så kommer slovakerna få jobba hårt för att freda sitt mål.

Spelet måste bli en svensk seger, det går inte att spela sämre än senast och det går inte att tappa poäng mot ett så dåligt lag som Slovakien. Spelvärde blir fortfarande lågt då jag inte riktigt vet var vi står efter den miserabelt dåliga insatsen som Sverige visade upp mot Spanien. Med korv Janne som förbundskapten kan vi dessutom säkert få några konstiga byten och en taktik som går ut på att inte vinna………..

✅ Sverige seger
✅ Odds 2.00
✅ Spelvärde 3 av 5

👉 Kroatien – Tjeckien avspark 18.00
Kan verkligen Kroatien göra ännu en så dålig match som senast! Mot England försökte man inte ens anfalla, när man väl kom över till sista tredjedelen så var man lika kalla som en förvirrad svensk ubåt i ryskt farvatten.

Kroatien är ett bättre lag än Tjeckien, men lite i slutet av sin karriär på många av spelarna. Detta ska dock inte göra skillnad i dagens match. Kan Kroatien bara få i gång sitt tekniska rullande så kommer Tjeckien få agera statyer och falla som Zlatanstatyn föll i Malmö en natt.
Tjeckien gjorde en riktigt bra match mot Skottland och med den vinsten kommer de att backa hem och vilja ta med sig en poäng. Trots det kommer man förmodligen tjonga långt och kontra. Man är lär också vara livsfarliga på fasta situationer.

Två olika spelstilar där Kroatien rullar boll och Tjeckien tjongar långt och högt. Här måste nu Kroatien vinna och det kommer de också göra. Jag går in på ett Maxbet till sjukt bra odds i denna match. Kroatien är klart bättre i alla lagdelar och nu gäller allt eller inget.

✅ Kroatien seger
✅ Odds 2,35
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 England – Skottland avspark 21.00
Så kommer vi då till kvällensmatchen som är ett derby på ön. Detta överreklamerade England tar emot lillebror Skottland som egentligen är hur dåliga som helst. England med flest stjärnor från de större klubbarna i PL, mot Skottland med spelare från skotska skitligan med enbart två lag och dessutom spelare från sämre lag från PL och serier utanför PL. Detta kan bara sluta på ett sätt eller!

Det här kan nog utan tvekan bli den tråkigaste matchen i hela EM. Två lag från Storbritannien där storebror ska försöka rulla boll och lillebror kommer springa och kötta på allt de ser som inte har en skotsk tröja. Det är knappt så det går att bänka sig till denna menlösa EM match. Matchen kan ju bara sluta på ett sätt! Därför spelar jag mot alla sunda spel och hoppas att Skottland kan göra en heroisk insats. Spelvärde är så lågt det bara kan bli.

✅ Matchen slutar oavgjort
✅ Odds 5.50
✅ Spelvärde 1 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG!

Idag håller undertecknad sig lugn på denna punkt.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen