fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 19/6: Seger för Tyskland ett måste!

Publicerad

on

MATCHERNA SOM SPELADES FREDAGEN 18/6 I EM!

Sverige – Slovakien: En medioker tillställning, där Sverige vid att byta av bland annat Berg fick lite bättre tempo i anfallsspelet. Förmodligen har vi nu sett Marcus Berg spela sin sista landskamp, vi får då tacka honom för lång och trogen tjänst. Detta var utan tvekan en riktigt dålig fotbollsmatch där första halvlek var så dålig att det påminde om en gammal engelsk match mellan Stoke och Crystal Palace på 90 – talet. Ännu en gång var Sverige helt uddlösa framåt och hade det inte varit för Isak så kunde vi lagt ner matchen helt. Slovakien var precis så dåliga som väntat och det är otroligt tråkigt att det svenska landslaget inte kan vinna en match utan straff. Nu är Sverige vidare och det får ses som en bragd. Med det spel man presterar så ska man knappt kunna gå vidare ur gruppen, men det har man gjort nu. Straffen som var helt rätt dömd och var galet bra slagen av Forsberg.

🔥 Spelet: Sverige skulle vinna satt till 2 gånger pengarna.

Kroatien – Tjeckien: Oj så fel undertecknad hade när jag la ett Maxbet på denna match. Ett trött segt Kroatien la mer tid på att gnälla på domaren än spela fotboll, dessa ”gubbar” har gjort sitt i stora mästerskap, det blir bara pinsamt nu. Tyvärr kan de gå vidare som trea och det vore ju katastrof för EM. Det laget Kroatien har ställt på plan i två matcher kan mer än gärna få ta flyget hem.

🤬 Spelet: var helt fel i denna match.

England – Skottland: Vilken match det blev! Sega tröga England hade två bra målchanser under 92 minuter medan Skottland slet och hade minst lika många och dessutom någon till. Oj som de jobbade och vilket tempo de hade i hela matchen. Mot Tjeckien var de lika bra och var värda en poäng men slarvade för många gånger, nu blev det är välförtjänt poäng. Jag vill se mer av Skottland, jag hoppas de får till det mot tråkiga Kroatien i sista omgången så de kan bli en av treorna som går vidare. England – Ja herregud, fortfarande helt överreklamerade.

🔥 Spelet: på att det skulle bli kryss till fina 5,50 satt klockrent.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ LÖRDAGENS TRE MATCHER!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ungern – Frankrike med avspark klockan 15.00.
Vi startar lördagens matcher med att Frankrike fullständigt kör över Ungern. Hur ska ungrarna kunna stoppa Frankrike – ja givetvis går inte det och vi går direkt ner till spelet i denna match.

Vill man lira en Frankrike seger till 1,28 är det bara att lassa ni samtliga pengar på banken och sen vänta till 17.00 för att sätta in dem igen. Bättre ränta får man leta efter. Men jag vill ha mer än så och när vi får över 2 gånger pengarna på fransk seger Asien – 1,5 mål så tankar jag på. Detta är ett grymt odds med tanke på hur bra Frankrike är.

✅ Frankrike seger Asien -1,5 mål
✅ Odds 2.05
✅ Spelvärde 4 av 5

👉 Portugal – Tyskland avspark 18.00
Lördagens stora EM – match måste Tyskland vinna, annars är risken att EM kan vara över vilket skulle vara en enorm flopp. Portugal krossade som väntat Ungern i första omgången även om det satt långt inne. Nu möter man ett Tyskland som ska spela tiki taka fotboll vilket är helt ute. Framför allt när man inte tagit med delar av den nya tiki taka utvecklingen in i detta landslag.

Jag som är en stor fantast av tysk totalfotboll är givetvis bestört av deras sätt att spela och här ska faktiskt deras spel kunna gynna portugiserna. Jag måste trots detta tro att Tyskland vinner, då jag har dem som vinnare av hela EM tillsmannas med Nederländerna. Efter första omgången ser dock detta tips inte speciellt ljust ut.

Jag börjar med att spela över 2,5 mål till otroligt fina 2,00. Det är två lag med fantastiska spelare och gör ett lag mål tidigt i matchen så måste det andra laget framåt, då kommer det bli åka av från båda sidor. Tyvärr kan det också bli en match där bägge lagen tar ut varandra, det behövs ett mål i första halvlek eller tidigt i andra för detta spel.

Huvudspelet blir faktiskt tysk seger, den kan bli riktigt tuff, men jag måste tro på att vi får se Tyskland vidare i mästerskapet. Lågt spelvärde då det är ovisst om de får till sin förbaskade tiki taka fotboll som avgående förbundskapten envisas med.

✅ Tyskland seger
✅ Odds 2,35
✅ Spelvärde 2 av 5

👉 Polen – Spanien avspark 21.00
Så kommer vi då till kvällensmatchen som Spanien ska vinna enkelt om man ser till förhandstipsen och visst ska de göra det. Allt annat än seger eller tappad poäng vore ju en smärre skandal. Nu var inte Spanien bra mot ett destruktiv Sverige, men vi vet att de kan bättre än så.

Polen är urusla, vilket man också visade mot Slovakien i förlustmatchen från första omgången. Det hjälper inte att man har Lewandowski längst fram, då han omöjligt kan göra allt själv. Här ska Spanien köra över Polen, framför allt eftersom polackerna måste framåt och vinna denna match för att ha möjlighet att kanske bli trea i gruppen. Detta kommer skapa ytor för spanjorerna och det kommer de att utnyttja rejält.

Spela Spanien seger är samma som i Frankrikematchen, bara lassa in allt på bankkontot och sen ta ut räntan till 1,33. Bra betalt för 2 x 90 minuter på två matcher. Men jag gör som i Frankrikematchen och klickar i Spanien seger Asien – 1,5. som mitt huvudspel. Spanien vill och behöver vinna och det måste Polen ännu mer. Detta kommer ge ytor för Spanien som nu går in och sveper bort Polen från EM.

✅ Spanien seger Asien – 1,5
✅ Odds 2,10
✅ Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg!

DAGENS MEST PINSAMMA FRÅN VÅRT LANDSLAG OCH VÅRT FÖRBUND!
🤬 Helsingborg i Superettan har ställt in alla sina matcher och har ett uppehåll mellan 24/5 – 11/7. Det är dock inte för att det är ekonomiskt kris, vilket det är. Nej utan för att Granqvist är med i landslaget. Helsingborg har tillsamans med förbundet bestämt detta utan att motståndarna fick säga till om något. Men nu kommer då det bästa. Förbundet tror inte själv på att Sverige spelar final för Helsingborg spelar match samma dag som EM finalen spelas inte några dagar efter.

Förbundet flyttar alltså alla matcher men tror alltså inte att Sverige ska spela EM final och detta innan EM startade. Kul att man går in med den klockrena inställningen till spelartruppen, vad visar det för signaler – Jo att man är nöjda med att delta, kan vi ta oss vidare från gruppen så är det en bonus.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen