fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 20/6: Italien ångar på!

Publicerad

on

✅ Speltips fotbolls – EM 20/6: Italien ångar på!

LÖRDAGENS MATCHER I EM

Ungern – Frankrike: Den här var mer än oväntat och en rätt seg tillställning där Frankrike gjorde allt för att missa en massa fina frilägen. Ungern gjorde en defensivt bra match och kom i lite kontringar precis som mot Portugal. Detta är ett stort underbetyg för franska landslaget. Faktiskt visade man här att man tror man är större än att bollen är rund. Trots att man var överlägsen så var det massor av nonchalans i avsluten och detta kommer inte hålla när man möter bättre lag i kvart och i en eventuell semifinal.

🤬 Spelet: Frankrike seger Asien – 1,5 var aldrig i närheten i denna match.

Portugal – Tyskland: Så ja då var undertecknad tillbaka igen på att tro att Tyskland kan kliva hela vägen. Pang, smack, bom och så var det klart att man går vidare då man kommer massakrera ungrarna i sista matchen. Det som kan vara lite oroande är byten som Lööw gör när man ledder med 4-1 och har matchen under kontroll. Plötsligt tar han ut spelare som håller ihop trebackslinjen och går över till en fyrbackslinje. Samtidigt byter han ut Tysklands två bästa anfallsvapen i denna match. Men som Backe skönt kommentera. – Dessa spelare har inga problem med att ställa om mitt under en match. Det är inte som i svensk fotboll där man måste träna tre månader först innan man byter spelsystem

🔥 Spelet: över 2,5 mål satt klockrent till 2 gånger flisen.
🔥 Spelet Tyskland seger till 2,35 var lika klockrent.

Polen – Spanien: Detta måste vara ett skämt! Ännu ett resultat som ska vara helt omöjligt och är obegripligt då Polen är riktigt dåliga. Men ännu en gång missade en storstjärna med miljoner i veckolön en straff. Hur är det ens möjligt att missa en straff. Undertecknad har aldrig missat en straff varken som spelare på match eller i träning och inte heller som tränare. Inte ens när jag berättade var jag skulle slå straffen missade jag. Detta är helt undermåligt för en vuxen fotbollsspelare. Även här dags att börja leka med modellera för legobygge kan vara för svårt.

🤬 Spelet: det var inte ens närma.

NU SIKTAR VI IN OSS PÅ SÖNDAGENS TVÅ MATCHER!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Italien – Wales med avspark klockan 18.00.
Vi startar söndagen med detta fina Italien som har 6-0 på två matcher och som spelar en fantastisk fotboll just nu – Men kan det verkligen hålla i sig! Nu möter man ett hårt jagande Wales som har tagit fyra poäng och senast slog ett mediokert Turkiet med 2-0. Att Wales kan eller går vidare till ett slutspel är ett bevis på att det finns alldeles för många dåliga lag i detta EM. Att man sen har både livrem och hängslen för att kunna gå vidare, urholkar tävlingsmomentet totalt. EM börjar likna svensk ungdomsfotboll där vi inte får räkna resultat, det är viktigare att deltaga än att vinna.
Nu kommer Italien säkert rotera lite i laget då man är klar för vidareavancemang men det ska inte spela någon roll. Här ska Italien cykla över Wales som Armstrong cyklade hem ett par bergsetapper, men utan steroider.

Jag går in på ännu ett Maxbet, men till ett mediokert odds. Men det ska vara säkra pengar även om Wales kommer sälja sig dyrt. Jag drar också till med Italien seger Asien -1 till fina 1,97 och som vanligt pengarna tillbaka vid en målsseger. Detta skulle kunna vara -1,5 men frågan är om Italien går för fullt i denna match, eller om man bara vill kontrollera en ledning och spela i sidled!

✅ Italien seger
✅ Odds 1.55
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 Schweiz – Turkiet avspark 18.00
Oj så tråkigt detta kan bli – eller så blir det som skön lördagsrunda på stan. Turkiet har floppat fullständigt i detta EM och det överraskar faktiskt undertecknad en hel del. Att man åker dit mot Italien kan jag köpa. Men den mediokra match man gör mot Wales förbryllade något enormt. Att man var så dåliga att man inte kan stå emot en nation som inte försöker spela fotboll och som har väldigt få spelare i yppersta elit är ett skämt.

Nu möter man ett Schweiz som försökte slå Italien med en hög press och blev helt utmanövrerade efter ett tag. Det är ett Schweiz som också ”bara” klarade 1-1 mot Wales. Med det resultatet visar man att man är ett lag som verkligen inte håller hög EM nivå.

Det är det en otroligt viktig och helt avgörande match för Schweiz. Vinst och man har chansen att ta sig vidare som en av treorna eller om Italien krossar Wales som tvåa i gruppen. Men då måste man göra ett par mål i denna match. Turkiet är utslagna även om de skulle vinna, det räcker inte med tre poäng för att gå vidare som en av treorna.

Jag anser fortfarande att Turkiet inte är så dåliga som de visat i två matcher och nu vill man förhoppningsvis gå ut och visa alla i hela Europa att Turkiet kan slå ett lag som blivit galet stora favoriter i denna match.

Jag öppnar upp mina spel med att lira att det är oavgjort eller Turkiet ledning i halvtid. 1.78 i odds är absolut värt en slant. Jag fortsätter med att gå emot spelbolagen och alla experter och spelar Turkiet x2 i mitt huvudspel efter full tid, till grymma 2.40

Allting till låga spelvärden då det kan finns risk för riktigt stora motivationsproblem hos turkarna efter två mediokra insatser.

✅ Turkiet x2
✅ Odds 2,40
✅ Spelvärde 2 av 5

Lycka till vid rygg

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen