fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 21/6: Danmark vidare!

Publicerad

on

✅ Speltips fotbolls – EM 21/6: Danmark vidare!

VINNA ELLER FÖRSVINNA I KÖPENHAMN.

Ny vecka och hela fyra matcher som startar upp EM – veckan. Grupp B och C ska avslutas denna måndag. Jag tittar här extra mycket på tillställningen som är i Köpenhamn.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ryssland – Danmark med avspark klockan 21.00.
Här behöver Danmark en vinst, samtidigt som Belgien måste slå Finland med några bollar. Händer detta så blir Danmark tvåa i gruppen. Skulle det bli en tredje plats – Ja då är det tveksamt att det räcker med tre poäng. Dock måste både Danmark och Belgien göra jobbet för att Danmark ska kunna bli tvåa. Samtidigt går Ryssland vidare vid poäng mot Danmark, om Finland förlorar eller tar poäng.
Kanske den viktigaste matchen som spelats under detta EM, i alla för många som vill se ett riktigt lyckligt slut på gruppspelet för Danmark. Jag tror de flesta håller på dansk seger efter den hemska händelsen mot Finland på Parken i första omgången – Ja förutom Ryssland och Finland som slåss om andra platsen i gruppen.

Danskarna gjorde en fantastisk match mot Belgien i omgång två och hade också ledningen fram till min 55 då Hazard kvitterade efter en grym framspelning av De Bruyne. Att det sen blev seger för Belgien med 1-2 kändes lite orättvis då danskarna verkligen var bra i denna match. Laget hade ett par riktigt farliga chanser för att både ta större ledning vid 1-0, men också kvittera vid 1-2.

Ryssarna hade mycket boll mot Finland i omgång två men var rätt uddlösa. Här var det också närma att finnarna vid minst två tillfällen kunnat kvittera och då i stort sett varit klara för avancemang. Nu vann ryssarna med 1-0 och med det lever hoppet om att gå vidare inför kvällens avgörande.

Jag spelar dels med hjärtat i denna match, dels för att jag anser att Danmark är riktigt bra jämfört med Ryssland. Kan Danmark med sin fantastisk hemmapubliken i ryggen komma upp i det spel man hade mot Belgien så ska Ryssland få det riktigt svårt. Dock ett riktigt hårt tryck på hemmanationen som är utslagna om de inte vinner och om Belgien inte gör jobbet. Nu är Danmark så bra att även om det skulle låsa sig eller de skulle ligga under så ska man kunna vinna denna match. Ryssland är inte speciellt bra och har över presterat alldeles för länge i både VM och i detta EM. Nu är det tack och hej då för ryssarna.

✅ Danmark seger
✅ Odds 1.78
✅ Spelvärde 4 av 5

ÖVRIGA MATCHER MED SPEL OCH SPELVÄRDE 21/6
Nu avgörs grupperna B och C och här spelas två Maxbet i två av de tre övriga matcherna denna måndagskväll.

👉 Nordmakedonien – Nederländerna avspark 18.00
✅ Nederländerna seger Asien – 1,5 mål
✅ Odds 1.70
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

👉 Ukraina – Österrike avspark 18.00
✅ Dubbelchans 12
✅ Odds 1.85
✅ Spelvärde 2 av 5

👉 Finland – Belgien avspark 21.00
✅ Belgien seger Asien – 1 mål
✅ Odds 1.55
✅ Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen