fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 22/6: Grupp D ska avgöras!

Publicerad

on

Tisdag och bara två matcher i dagens EM – fotboll. Dessutom riktigt sega matcher med England i en av matcherna.

GÅRDAGENS MATCHER 21/6

Får väl börja med att säga att alla spelen satt som ett smäck igår.

🔥 Nederländerna seger Asien – 1,5 mål / Odds 1,70 / Spelvärde Maxbet.
🔥 Dubbelchans 12 i Österrike matchen / Odds 1,85 / Spelvärde 2 av 5.
🔥 Danmark seger / Odds 1,78 / Odds 1,78 / Spelvärde 4 av 5.
🔥 Belgien seger Asien – 1 mål / Odds 1,55 / Spelvärde Maxbet.

Att Danmark gick vidare ur gruppen är ett lyft för hela EM. För andra matchen i rad så spelade man en fotboll som skrek, vi vågar spela framåt och vi ska vinna. Jämför detta med vårt svenska landslag. Nu blev det avancemang på bekostnad av Finland, vilket alltid är tråkigt när ett nordiskt land slår ut ett annat, men absolut helt rättvist.
👉 Danmark möter nu Wales i åttondelen och denna ska de absolut vara favoriter i.

Belgien fortsätter se riktigt fina ut och kommer bli mycket svårstoppade.
👉 Belgien möter trean ifrån någon i grupp A, D, E eller F

Nederländerna visade i sin match att problemet med det defensiva spelet kommer att få konsekvenser längre in i turneringen.
👉 Nederländerna möter trean ifrån någon i grupp D, E, F

Österrike gick vidare, men det är inte mycket att hänga i julgranen. I denna grupp var det egentligen bara Nederländerna som var ett bra motstånd och nu kommer man få det svårt att ta nästa steg.
👉 Österrike möter nu Italien i åttondelen, här ska vi säga tack och hej då till Österrike.

NU DAGS FÖR TISDAGENS TVÅ EM MATCHER

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Kroatien – Skottland med avspark 21.00.
Bägge lagen måste gå för seger och här har Kroatien sett allt annat än bra ut. Med otroligt dåligt spel och mycket gnäll har man underpresterat ordentligt i de två första matcherna

Skottland däremot har bjudit upp till riktig kamp och gjort två riktigt bra matcher, men bara fått med sig en poäng och den kom mot storebror England.

Här blir det kamp mot teknik, kan Skottland spela som man gjort tidigare, samtidigt som Kroatien fortsätter gnälla och inte försöker spela som vi vet de kan, då blir Skottland nog en överraskning för kroaterna. Här kan Skottland mycket väl vinna.

Då jag inte är ute efter att lägga ett rek och sen inte spela, så anser jag att bästa spelet är att båda lagen gör mål till ett helt ok odds, men med ett lågt spelvärde. Kroatien har verkligen inte visat att de vill vinna, medan Skottland har haft svårt att göra mål. Nu måste bägge lagen framåt och då ska det förhoppningsvis rassla till i bägge burarna.

✅ Båda lagen att göra mål
✅ Odds 1.83
✅ Spelvärde 1 av 5

👉 Tjeckien – England med avspark 21.00
Så har vi då detta menlösa tråkiga England som vunnit en och kryssat en. Nu är frågan vill man verkligen vinna gruppen! Vinner England gruppen så möter man antigen Frankrike eller Tyskland (kan bli Portugal vid rätt resultat), men blir man tvåa så kan man få möta Sverige (vilken drömmotståndare för Sverige) eller Spanien. Här har jag helt räknat bort Slovakien. Jag har dock svårt att se England inte gå för fullt och vinna gruppen, men det återstår och se.

Med Mings längst bak har England nog EM:s mest osäkre mittback och där kan allt hända, vilket borgar för att Tjeckien som vanligt kommer vara farliga när man kommer till anfall.
Det är står risk att Tjeckien lägger sig och försöker hålla igen siffrorna, allt för att gå vidare direkt ur gruppen. Vinner Kroatien sin match mot Skottland så är det målskillnad som avgör. Vinner Skottland då är det Tjeckien som bli bästa tvåa vid förlust.

Här måste nu England verkligen snäppa upp sitt meningslösa tråkiga spel. Här är man ett bättre lag och nu vill man förhoppningsvis visa detta också Jag har svårt att se att man ska lägga sig för att eventuellt få Sverige i en åttondel – Eller har jag fel!

Spelet blir England seger i denna match.

✅ England seger
✅ Odds 1.55
✅ Spelvärde 2 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen