fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 23/6: Grupp E & F ska avgöras!

Publicerad

on

KAN SVERIGE VINNA GRUPPEN OCH FÅ ETT LÄTT MOTSTÅND I ÅTTONDELEN!

Onsdag och det är bara två dagar kvar till midsommar, givetvis regnar det och har blivit kallt. Men dagens matcher är hetare än någonsin. Nu ska det avgöras vilka som går vidare direkt från dödensgrupp och vilka som Sverige får möta i en åttondel.

GÅRDAGENS MATCHER 22/6
Får väl börja med att säga att alla spelen satt som ett smäck även igår.

🔥 Kroatien – Skottland bägge lagen gör mål / Odds 1,83 / Spelvärde 1 av 5.
🔥 England seger / Odds 1,55 / Spelvärde 2 av 5

Kroatien vaknade till liv igen och nu visade man att det trots allt finns en massa kvar att ge. Nu fick man till det ordentligt och blev plötsligt tvåa i gruppen.
👉 Kroatien möter nu tvåan i grupp E i sin nästa match, som kan bli bland annat Sverige.

England gjorde jobbet, men ännu en gång visade engelsmän att de är lite korkade då de nu får möte tvåan i grupp F, samtidigt all heder att de inte la sig vilket många nationer hade gjort. Ifrån grupp F får de verkligen hoppas på Portugal. Skulle det bli Frankrike eller Tyskland så är det god natt enligt mig och detta oavsett att de har ännu en hemmamatch.
👉 England möter tvåan i grupp F i sin nästa match.

NU DAGS FÖR SPEL PÅ ONSDAGENS FYRA EM MATCHER DÄR FOKUS GIVETVIS LIGGER PÅ SVERIGE.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Slovakien – Spanien avspark 18.00.
Allting utom spansk seger skulle vara under all kritik. Trots att Spanien inte rosat marknaden i detta EM, där man bland annat missat en straff mot Polen och spelat en 0-0 match mot Sverige. (En match som för övrigt går till historien som en av de sämsta matcherna Sverige gjort sen Raoul Wallenberg försvann). Spanien har mer att ge och här är det absolut överkomligt motstånd som man dessutom måste vinna över.

Slovakien är iskalla och ska rimligtvis inte ha en chans i denna match. Trots att man slog Polen och förlorade på en straff mot Sverige så har de inget att hämta mot detta spanska lag.
Spanien vinner detta enkelt men då oddsen är horribelt tråkiga så blir det spel på en spansk ledning i första halvlek. Sen blir det livespel om det dyker upp något intressant i denna match. Vid endast en målsledning i halvlek pengarna tillbaka, vid flera mål då sitter spelet. Spelvärde är lågt.

✅ Spanien vinst Asien -1 första halvlek
✅ Odds 1.85
✅ Spelvärde 2 av 5

👉 Sverige – Polen avspark 18.00
Nu ska det avgöras. Vinst i gruppen för Sverige och åttondelen blir som att vandra genom ett kungarike och bara plocka med sig godsaker till en kvartsfinal, för här kan inte Sverige misslyckas. Tvåa i gruppen och man spelar en åttondel mot Kroatien, vilket absolut inte är en omöjlig uppgift då Kroatien håller samma urusla kvalité som Sverige för tillfälligt. Trea och det är stensäkert att man får åka hem och har spelat klart. Kan ju vara skönt för bland annat Lindelöv som verkligen längtar hem till familjen då han redan varit borta i tre veckor.

Polen är riktigt dåliga och man har endast en handfull spelare som är bra. Att man har Lewandowski är givetvis ett sparkapital som när som helst kan smälla in ett par baljor, men han ska få bollar för detta också.

Här blir det spel med lågt spelvärde, men det är två lag som behöver vinna för att inte bli trea i gruppen, vilket skulle bli förödande för fortsättningen.

✅ Över 8,5 hörnor i matchen till 1,74
✅ Över 4,5 hörnor till Sverige till 2,35
✅ Kortspel över 3,5 till 2,00
✅ Alexander Isak att göra mål, odds 6,75
✅ Lewandowski att göra mål 4,70

ÖVRIGA MATCHER MED SPEL OCH SPELVÄRDE 23/6

👉 Portugal – Frankrike avspark 21.00
Här hänger jag på ett riktigt bra spel som kom in på Bettingpanlen under tisdagen från en spelkollega. Här är oddset nu uppe i hela 9,86.

✅ Frankrike seger & Pepe får gult kort
✅ Odds 9,86
✅ Spelvärde 2

👉 Tyskland – Ungern avspark 21.00
Som i Spanien matchen löjligt lågt odds och allt annat än tysk seger är en skräll. Men hittar trots det ett spel som absolut är värt att lägga en slant på. Ett Asien spel på Tyskland vinst Asien – 1 i första halvlek. Vid endast en målsledning i halvlek pengarna tillbaka, vid flera mål då sitter spelet.

Fortsätter Tyskland spela så som de gjort de två första matcherna så kan detta bli ett fantastik tyskt EM hela vägen till finalen.

✅ Tyskland vinst Asien -1 halvlek 1
✅ Odds 1.85
✅ Spelvärde 2 av 5

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen