fbpx
Connect with us

Slutspel fotboll – EM 2021 26/6: Danmark vidare!

Publicerad

on

Så var vi äntligen på väg in i slutspelet och först ut i slutspelet i dagens två matcher är Wales mot Danmark. Det är ett Danmark som med samma inställning att vilja anfalla som i de två senaste matcherna bör slå ut menlösa Wales ur turneringen!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Wales – Danmark avspark 18.00.

🤬 Det är ett Wales som absolut inte borde vara i ett slutspel. Man har överraskat på många experter och förstå sig påare som är lyriska över detta menlösa Wales, dock inte på mig.

Detta är ett riktigt skitlag med Ramsey och Bale som plötsligt har höjt sig över sin normala nivå. Spelidén är så blasé att jag kräks. Med inlägg på Moore och kontringar med James och Bale, sen fasta situationer som var de än läggs på plan sparkas in mot straffområdet. Med detta spel har man gått vidare ur en grupp med bara Italien som visat sig vara ett bra lag. Hur detta kan vara bra, måste jag starkt ifrågasätta!

🔥 Efter den fruktansvärda händelsen i Parken så har Danmark gjort två äckligt bra matcher. Danmark har i dessa två matcher visat att det är framåt som gäller och allt eller inget.

Trots förlust mot Finland och Belgien gick man vidare ur gruppen. Kan man fortsätta våga med samma upplägg mot Wales så har man alla förutsättningar att kliva långt i detta mästerskap.

👉 I denna match så kan Wales gärna få stå och tjonga in sina långa bollar, här kommer Kjaer, Christensen och Vestergaard vinna allt i luften, vilket gör att det meningslösa långbollandet äntligen kan få ett slut. Jag tror starkt på Danmark, här ska man kunna sparka ut ängagänget från halvön och sen så kan vi fortsätta detta EM med riktigt bra lag i kvartsfinalerna.

Givetvis kommer detta bli en kamp och är inte Danmark påkopplade som de var mot Belgien och Ryssland så kommer de få det tufft, men bör i alla fall gå vidare.

Mitt huvudspel måste först och främst bli att Danmark går vidare till 1,42 här trycker jag till med ett Maxbet. Mitt andra spel blir dansk seger till fina 1,93. Sen sätter jag en liten slant på målgörare och mål i matchen.

Nu kör vi Danmark mot en kvartsfinal.

✅ Danmark att gå vidare / Odds 1,42 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Danmark seger / Odds 1,93 / Spelvärde 4 av 5
✅ Damsgård som målgörare när som i matchen / Odds 4,10 / Spelvärde 2 av 5
✅ Poulsen som målgörare när som i matchen / Odds 3,95 / Spelvärde 4 av 5
✅ Över 1,5 mål i matchen / Odds 1,56 / Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen