fbpx
Connect with us

Slutspel i fotbolls – EM 2021 27/6: Holland vidare!

Publicerad

on

Dag två med slutspel i fotbolls EM. Det förväntas bli en riktig höjdarmatch i den sena föreställningen mellan Belgien och Portugal 21.00 – Eller kan det bli en antiklimax!

Nederländerna ska väl bara vinna mot Tjeckien – Eller ska deras försvarsspel ställa till det!

Här i denna artikel har ni mina tankar kring Nederländerna – Tjeckien och även mitt spel med två Maxbet i matchen.

GÅRDAGENS MATCHER:
🔥 Danmark gjorde som jag skrev, man sparkade fullständigt ut Wales ur turneringen. Förhoppningsvis så slipper vi se den sorts fotboll Wales spelar i stora mästerskap framöver. Tyvärr så finns det ett par lag till som Wales kvar i turneringen, men de bör vara borta snart.

👉 Danmark möter vinnaren i Nederländerna -Tjeckien i kvartsfinal och där kan det mycket väl bli en dansk seger oavsett motstånd.

Italien hade problem mot ett Österrike som läst av det italienska spelet bra innan match. Trots ett bra övertag för Italien så var Österrike med nästan hela vägen till en straffläggning. Italien skulle mycket väl kunnat skjuta bort sig i en sådan. men nu är man vidare.

👉 Italien möter vinnaren i Belgien – Portugal. Här kan det bli mycket svårt för Italien att gå vidare.

NU DAGS FÖR DAGENS TIDIGA MATCH.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Nederländerna – Tjeckien avspark 18.00.
Jag har sedan innan EM startade haft Nederländerna som outsider att vinna turneringen, det har onekligen sett bra ut än så länge. Tre raka segrar och fina 8-2 i målskillnad. Dock så vill jag fortfarande varna för att den defensiva biten är ihålig, det märks att det fattas stabilitet bakåt. Syns inte på resultaten, men det syns om man tittar på matcherna som varit. När Nordmakedonien skapar flera farliga chanser i sista gruppspelsmatchen mot laget, så visar det på stora brister med hem jobb från flera offensiva spelare, detta kan straffa sig oavsett motstånd.

Tjeckien är en riktigt positiv överraskning än så länge. Matchen mot Skottland var en riktigt bra match med fin underhållning. Även när man mötte Kroatien gjorde laget en bra insats och var närmast vinst. Nu blir det klart tuffare och här gäller det att man verkligen är på tå för att möte ett av EM:s bästa offensiva lag.

Att Nederländerna ska förlora ser jag som helt uteslutet. Med otroligt duktiga spelare framåt så kommer de att avgöra matchen innan det blir förläggning. Trots att Tjeckien varit bra spelmässigt med ett disciplinerat försvar och fina kontringar så blir det stopp nu, Nederländerna håller så bra kvalité med så bra spelare att det är bara ett dåligt hem jobb på kontringar och slarviga avslut som ska stoppa seger. När Nederländerna får hål på Tjeckien så kommer det kunna rusa i väg precis som i Danmarksmatchen igår.

Mina spel går helt ut på Nederländerna ska vinna denna match, precis som i gårdagens fina spel i Danmarks matchen. I denna match hittar jag inte bara ett Maxbet utan två fina spel som bör sitta om Nederländerna har kopplat på allting som finns i laget.

✅ Nederländerna att vinna / Odds 1,58 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Nederländerna att vinna Asien -1 mål / Odds 2,05 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Nederländerna att vinna Asien -1,5 mål / Odds 2,85 / Spelvärde 3 av 5
✅ Nederländerna över 5,5 hörnor i matchen / Odds 1,90 / Spelvärde 4 av 5
✅ Över 4,5 hörnor totalt i första halvlek / Odds 2,0 / Spelvärde 4 av 5
✅ Över 1,5 mål i matchen / Odds 1,56 / Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen